Bedieningsmedewerk(st)er vakantiepark De Kuilart

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Koudum

Over de functie

Als bedieningsmedewerk(st)er ben je flexibel inzetbaar; je springt bij wanneer er extra handjes nodig zijn. Je bent minstens net zo waardevol als een vaste medewerker. Als bedieningsmedewerk(st)er groei je in het team en het bedrijf waardoor je steeds meer verantwoordelijkheden krijgt. Zo kan het zijn dat je zelfstandig de zaak opent of acuut verantwoordelijk bent om een personeelstekort op te lossen.

Over het bedrijf

Vakantiepark De Kuilart is één van de mooiste vakantiestekken van Nederland. Met haar prachtige ligging aan de Fluessen functioneert het park als vertrekpunt van vele wandelingen, fietstochten en vaarroutes. Maar ook óp het park is genoeg te beleven. De voorzieningen lopen uiteen van een bowlingbaan tot een zwembad. Daarnaast kan je heerlijk vertoeven in het Grand Café, met je voeten in het water – in de zon op het terras óf onderuitgezakt naast de open haard.

Het Grand Café is het centrale punt van het park, waar de parkgasten kunnen genieten van een héérlijke lunch, diner of een drankje. Daarnaast is het een populair tussenstation voor watersporters en dorpsbewoners die een middag eropuit trekken.  Er is een bowlingzaal, een cafetaria, een nabijgelegen zwembad en een zwemstrand.

Wat wij bieden

Wat voor elke functie bij De Kuilart geldt is dat je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt maar dat je onderdeel blijft van een leuk team waardoor je er nooit alleen voor staat. Samen brengen jullie elke werkdag tot een succesvol einde, waarbij vriendelijkheid en gastvrijheid altijd een centrale rol speelt.

  • Loon conform CAO recreatie;
  • Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden (trainingen, feestjes, etc.).

Functie eisen

Het personeel van De Kuilart bestaat uit een groep jonge mensen, variërend van scholieren en studenten tot medewerkers die vast in dienst zijn. De sfeer binnen het team is open; iedereen durft eerlijk tegen elkaar te zijn en mensen zijn altijd in voor een grapje. Daarnaast is het belangrijk dat je een flexibel karakter hebt; je vindt het niet erg als je werkzaamheden een beetje afwijken en raakt niet van slag als je een keer wat langer/korter werkt dan gepland.

  • Flexibel karakter;
  • Organisatorisch vermogen;
  • Vrolijk / enthousiast.

Waar meld ik me aan!

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan direct door het contactformulier in te vullen, of stuur je cv en motivatie naar marketing@mfhoreca.nl o.v.v. de vacaturetitel.

Sollicitaties zonder cv en motivatie worden niet in behandeling genomen

Deel deze pagina via