Keukenhulp vakantiepark De Kuilart

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Koudum

Over de functie

Als keukenhulp ben je verantwoordelijk voor de ondersteunende klussen in de keuken en het uitvoeren van de werkzaamheden in de cafetaria. De cafetaria zit aan de keuken van het Grand Café vast. Deze cafetaria valt onder de verantwoordelijkheid van de koks maar de werkzaamheden worden uitgevoerd door de keukenhulp. Hierdoor werk je nauw samen met de koks en word je dus écht onderdeel van het keukenteam van het Grand Café.

 

Over het bedrijf

Vakantiepark De Kuilart is één van de mooiste vakantiestekken van Nederland. Met haar prachtige ligging aan de Fluessen functioneert het park als vertrekpunt van vele wandelingen, fietstochten en vaarroutes. Maar ook óp het park is genoeg te beleven. De voorzieningen lopen uiteen van een bowlingbaan tot een zwembad. Daarnaast kan je heerlijk vertoeven in het Grand Café; met je voeten in het water – in de zon op het terras óf onderuitgezakt naast de openhaard.

Het Grand Café is het centrale punt van het park, waar de parkgasten kunnen genieten van een héérlijke lunch, diner of een drankje. Daarnaast is het een populair tussenstation voor watersporters en dorpsbewoners die een middag eropuit trekken.  Er is een bowlingzaal, een cafetaria, een nabijgelegen zwembad en een zwemstrand.

Wat wij bieden

Wat voor elke functie bij De Kuilart geldt is dat je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt maar dat je onderdeel blijft van een leuk team waardoor je er nooit alleen voor staat. Samen brengen jullie elke werkdag tot een succesvol einde, waarbij vriendelijkheid en gastvrijheid altijd een centrale rol speelt.

  • Loon conform CAO recreatie;
  • Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden (trainingen, feestjes, etc.).

Functie eisen

Het personeel van De Kuilart bestaat uit een groep jonge mensen, variërend van scholieren en studenten tot medewerkers die vast in dienst zijn. De sfeer binnen het team is open; iedereen durft eerlijk tegen elkaar te zijn en mensen zijn altijd in voor een grapje. Het is belangrijk dat je door kan pakken op momenten dat het druk is en goed luistert naar de instructies van de koks. Uiteraard gaat alles in overleg en heb je de vrijheid om dingen op je eigen manier te doen.

  • Harde werker; 
  • Het vermogen om te schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
  • Vrolijk / enthousiast.

Waar meld ik me aan!

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan direct door het contactformulier in te vullen, of stuur je cv en motivatie naar marketing@mfhoreca.nl o.v.v. de vacaturetitel.

Sollicitaties zonder cv en motivatie worden niet in behandeling genomen

Deel deze pagina via