Gastheer / gastvrouw vakantiepark De Kuilart

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Koudum

Over de functie

Als gastheer/gastvrouw ben je met twee andere vaste collega’s verantwoordelijk voor het plannen en functioneren van het gehele bedieningspersoneel. Jullie doen de inkopen van de dranken, werken nieuwe collega’s in, verzorgen de roostering van het bedieningspersoneel én treden op als leidinggevende waar nodig.

Over het bedrijf

Vakantiepark De Kuilart is één van de mooiste vakantiestekken van Nederland. Met haar prachtige ligging aan de Fluessen functioneert het park als vertrekpunt van vele wandelingen, fietstochten en vaarroutes. Maar ook óp het park is genoeg te beleven. De voorzieningen lopen uiteen van een bowlingbaan tot een zwembad. Daarnaast kan je heerlijk vertoeven in het Grand Café van het park, met je voeten in het water – in de zon op het terras óf onderuitgezakt naast de openhaard.

Het Grand Café is het centrale punt van het park, waar de parkgasten kunnen genieten van een héérlijke lunch, diner of een drankje. Daarnaast is het een populair tussenstation voor watersporters en dorpsbewoners die een middag eropuit trekken. Er is een bowlingzaal, een cafetaria, een nabijgelegen zwembad en een zwemstrand.

Wat wij bieden

Wat voor elke functie bij De Kuilart geldt is dat je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt, maar dat je onderdeel blijft van een leuk team waardoor je er nooit alleen voor staat. Samen brengen jullie elke werkdag tot een succesvol einde, waarbij vriendelijkheid en gastvrijheid áltijd een centrale rol speelt.

  • Loon conform CAO recreatie;
  • Reiskosten in overleg met de opdrachtgever;
  • Een contract voor 12 maanden.

Functie eisen

Het personeel van De Kuilart bestaat uit een groep jonge mensen, variërend van scholieren en studenten tot medewerkers die vast in dienst zijn. De sfeer binnen het team is open; iedereen durft eerlijk tegen elkaar te zijn en mensen zijn altijd in voor een grapje. Deze gemoedelijke sfeer is één van de redenen dat scholieren en studenten bij De Kuilart willen werken. Het is belangrijk dat jij aan positieve bijdrage levert aan deze teamspirit.

  • Vrolijk karakter;
  • Organisatorisch vermogen;
  • Ervaring in de horeca is een pré.

Waar meld ik me aan?

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan direct door het contactformulier in te vullen, of stuur je cv en motivatie naar marketing@mfhoreca.nl o.v.v. de vacaturetitel.

Sollicitaties zonder cv en motivatie worden niet in behandeling genomen

Deel deze pagina via