Bedieningsmedewerker in Bourtange

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Bourtange

Over de functie

 Als bedieningsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangst en de verzorging van de gasten. Je werkzaamheden zijn divers en variëren van ontvangst en bediening tot het bereiden van drankjes en ondersteunen van je collega’s.

 

Over het bedrijf

Het Oal Kroegie is een warm, authentiek café waar gasten kunnen genieten van verschillende dranken en gerechten. Het Oal Kroegie is geschikt als locatie voor passanten die pauzeren tijdens hun bezoek aan de vestiging, maar ook voor zakelijke gelegenheden. Het café kenmerkt zich door haar gebruik van authentieke, Groningse producten. Zo kunnen gasten o.a. genieten van een Westerswoldse salade, of een héérlijke Groningse Mosterdsoep.

Wat wij bieden

Het team bestaat uit enthousiaste mensen die uitstralen dat ze het leuk vinden om bij het Oal Kroegie te werken. Ze zijn trots op het café, de vestiging en Groningen. Jij wordt onderdeel van dit team.

  • Reiskostenvergoedingen (in overleg met de werkgever)
  • Een verantwoordelijke / gezellige functie op een prachtige locatie.

Functie eisen

Jij bent een sociaal persoon die de behoeften van de gasten snel kan doorgronden en hierop in kan spelen. Je geeft de gasten een warm welkom en wijst ze met bravoure naar hun plek. Daarnaast vind je het leuk om te vertellen over de kaart, de dranken of gewoon te praten over koetjes en kalfjes; je houdt van gezelligheid en dat straal je uit. Een bezoek aan het Oal Kroegie moet meer zijn dan alleen bediend worden en lekker eten, het is een onmisbaar onderdeel van een dagje Bourtange.

  • Stressbestendig;
  • Ervaring is een pré;
  • Zelfstandig / pikt dingen snel op.

Waar schrijf ik me in?

Is deze vacature jouw op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct door het contactformulier in te vullen, of stuur je cv en motivatie naar marketing@mfhoreca.nl o.v.v. de vacaturetitel.

Sollicitaties zonder cv en motivatie worden niet in behandeling genomen

Deel deze pagina via