Horecamedewerker MartiniPlaza

  • Aantal uren per week 16 uur
  • Dienstverband Dagjeswerk
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Als Horecamedewerker bij MartiniPlaza fungeer je als het gastvrije gezicht van MartiniPlaza.Jij bent medeverantwoordelijk voor het operationeel uitvoeren van evenementen, gericht op het uitvoeren van de draaiboeken in afstemming met de klantwens. Daarbij werk je samen met een heleboel leuke collega’s. Vanzelfsprekend verwachten we van jou een klantgerichte en representatieve houding en vooral veel enthousiasme. Je bent in staat je collega’s te ondersteunen en de gastvraag goed te beantwoorden.

Wat wij bieden

Een inspirerende werkomgeving in een dynamisch bedrijf. Het betreft een functie op basis van een nul uren contract. Werken op basis van je talenten vinden wij belangrijk, daarom wordt je takenpakket daar zoveel mogelijk op afgestemd. Samen met je collega’s werk je binnen een informele werksfeer. 

Functie eisen

Met jouw continue oog voor high end service weet je overal proactief op in te spelen. Wat deze functie zo ontzettend leuk maakt is het werken in de steeds weer wisselende settings en doelgroepen waarbinnen en waarvoor je werkzaam bent. Ga jij deze uitdaging aan?

Je hebt goed overzicht over het geheel. Je signaleert knelpunten en lost deze op. Jij bent de spil waardoor alles op rolletjes loopt en die er voor zorgt dat onze gasten graag terugkomen.

  • Jij hebt een vakgerichte opleiding op MBO- (MHS) of vergelijkbaar niveau met aanvullende relevante werkervaring;
  • Jij hebt in ieder geval twee jaar Horeca ervaring;
  • Jij kunt goed plannen en organiseren;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands én Engels.

Word jij de nieuwe collega van het horeca team van MartiniPlaza? Solliciteer dan direct door het contactformulier in te vullen of je cv en motivatie te sturen naar contact@mfhoreca.nl o.v.v. de vacaturetitel. 

* Vacatures zonder cv en/of motivatie worden niet in behandeling genomen

Deel deze pagina via