Bezorger bij Lekkel Lekkel Groningen (14 uur)

  • Aantal uren per week 14 uur
  • Dienstverband Dagjeswerk
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Als bezorger ben jij de kracht achter de thuisbezorgservice van Lekkel Lekkel. De cafetaria scoort hoog op verschillende thuisbezorgd-websites. Hoog tijd dus voor wat extra bezorghelden! Als bezorger ben je verantwoordelijk voor het op tijd afleveren van de bestellingen. Op de scooter van de zaak rij je door heel Groningen om mensen blij te maken met hun eten. Naast bezorgen ben je ook verantwoordelijk voor assisterende hand en spandiensten, zoals: drinken inpakken, sauzen en milkshakes maken, koelingen bijvullen of oud papier wegbrengen.

Over het bedrijf

In de binnenstad van Groningen, gelegen aan het Zuiderdiep vind je Lekkel Lekkel; een Oriëntaals georiënteerde cafetaria met een groot assortiment aan gerechten. Lekkel Lekkel staat bekend als een toegankelijk en kwalitatief goede cafetaria en is de laatste jaren ontzettend populair geworden onder de Stadjers. Gasten komen langs om te eten, bestellingen af te halen of laten hiervandaan hun bestelling thuisbezorgen.

Wat wij bieden

Lekkel Lekkel Groningen is een jong en populair horecabedrijf in het centrum van Groningen. Je komt te werken in een gezellig team op een mooie locatie in de binnenstad. Het bedrijf organiseert regelmatig leuke uitjes, maar ook onderling worden er dingen ondernomen door collega’s.

  • Gezellig team;
  • 4 dagen in de week;
  • Een functie bij een jong, populair horecabedrijf.

Functie eisen

Je draait 3 à 4 diensten peer week. De piek ligt vooral op donderdag t/m zondag 17:00 uur t/m 22:00 uur, maar het kan ook zijn dat je van maandag t/m woensdag wordt ingepland. Vooral in de winterperiode kan het erg druk worden. Een flexibele werkhouding is dan vereist.

Bezorgen is altijd een race tegen de klok en kan voor veel mensen niet snel genoeg. Echter vinden we het wel belangrijk dat jij, je taken op een veilige en verantwoordelijke manier weet te volbrengen.

  • Je kent de Stad;
  • Je hebt een scooterrijbewijs;
  • Je bent een verantwoordelijke weggebruiker.

Is deze vacature jouw op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct door het contactformulier in te vullen, of stuur je cv en motivatie naar christel@mfhoreca.nl o.v.v. de vacaturetitel en wie weet word je uitgenodigd voor een gesprek.

* Sollicitaties zonder cv en motivatie worden niet in behandeling genomen

Deel deze pagina via