Cafetaria Medewerker bij Lekkel Lekkel Groningen (12 - 16 uur)

  • Dienstverband Dagjeswerk
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Als cafetariamedewerker ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in de zaak. Je draagt zorg voor en gastvrij ontvangst, neemt bestellingen op en bereidt gerechten. Je werkt altijd in een team; onderling zorgen jullie voor een goede verdeling van de taken.

Over het bedrijf

In de binnenstad van Groningen, gelegen aan het Zuiderdiep vind je Lekkel Lekkel; een Oriëntaals georiënteerde cafetaria met een groot assortiment aan gerechten. Lekkel Lekkel staat bekend als een toegankelijk en kwalitatief goede cafetaria en is de laatste jaren ontzettend populair geworden onder de Stadjers. Gasten komen langs om te eten, bestellingen af te halen of laten hiervandaan hun bestelling thuisbezorgen.

Wat wij bieden

Lekkel Lekkel Groningen is een jong en populair horecabedrijf in het centrum van Groningen. Je komt te werken in een gezellig team op een mooie locatie in de binnenstad. Het bedrijf organiseert regelmatig leuke uitjes, maar ook onderling worden er dingen ondernomen door collega’s.

  • Gezellig team;
  • 4 dagen in de week;
  • Een functie bij een jong, populair horecabedrijf.

Functie eisen

Je draait 3 à 4 diensten peer week. De piek ligt vooral op donderdag t/m zondag 17:00 uur t/m 22:00 uur, maar het kan ook zijn dat je van maandag t/m woensdag wordt ingepland. Vooral in de winterperiode kan het erg druk worden. Een flexibele werkhouding is dan vereist.

Als Cafetaria Medewerker zijn je werkzaamheden zeer divers; zo sta je klanten te woord, ben je verantwoordelijk voor het bereiden van snacks en burgers en het bakken van friet. Je moet dus snel kunnen switchen tussen verschillende taken en het overzicht kunnen bewaren. Samen met je collega’s zorg je voor een gestroomlijnd verloop van de bestellingen en de bereidingen, waarbij je nooit het oog verliest voor de gastvrijheid naar de gasten.

  • Relevante ervaring is een pré;
  • Flexibel in tijd en het vermogen om te switchen tussen werkzaamheden;
  • Representatieve uitstraling / gastvrije houding.

Is deze vacature jouw op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct door het contactformulier in te vullen, of stuur je cv en motivatie naar christel@mfhoreca.nl o.v.v. de vacaturetitel en wie weet word je uitgenodigd voor een gesprek.

* Sollicitaties zonder cv en motivatie worden niet in behandeling genomen.

Deel deze pagina via