Word de nieuwe Zelfstandig Werkend Kok/ Sous-chef van Restaurant Brasserie Ziel!

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Als Zelfstandig Werkend Kok van restaurant brasserie Ziel ben je dagelijks
verantwoordelijk voor de gerechten die worden geserveerd. Je assisteert de
chef-kok, maar er is veel ruimte en vrijheid voor eigen input. Je denkt mee over nieuwe concepten en bent gemotiveerd om je te verdiepen in alle gerechten die het restaurant serveert.

Over het bedrijf

Restaurant brasserie Ziel is een sfeervol restaurant in het hartje van Delfzijl. Het restaurant wordt gekenmerkt door een gastvrij ontvangst, een huiselijke sfeer en kwalitatief goed eten. Het bedrijf wordt gerund door een spontaan, klein team. Hierbij staan persoonlijke benadering en aandacht voor de klant centraal.

Als Sous-chef ga je werken in de open keuken van het restaurant. Hier staat ambachtelijkheid en creativiteit centraal. De eigenaren zetten zich met hart en ziel in voor haar gasten, de gerechten, de sfeer maar zeker ook voor haar personeel.

Wat wij bieden

- Een fulltime functie (38 uur);
- Salaris is overleg te bepalen;
- Vrij tijdens de kerstdagen en met oud & nieuw;
- Doorgroeimogelijkheden;

Functie eisen

Jij bent geen doorsnee Sous-chef; je hebt oog voor detail, bent kritisch en vindt het leuk om je creatieve ei kwijt te kunnen in een gerecht. Geen diploma? Geen probleem, zolang je maar ervaren bent in het werken in de keuken en zelfstandig te werk kan gaan. Je vindt het leuk om je volledig in te zetten voor dit bedrijf en dezelfde ambities te delen als het huidige personeel.

  • Ervaring met het werken in de keuken;
  • Jij bent in staat zelfstandig te werken;
  • Je hebt passie voor het vak;
  • Je bent creatief en leergierig;
  • Je bent een harde werker. 

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct via het contactformulier of door je CV en motivatie te mailen naar contact@mfhoreca.nl o.v.v. de vacaturetitel.

* Sollicitaties zonder cv en motivatie worden niet in behandeling genomen.

Deel deze pagina via