Restaurant Manager - De Graancirkel

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Als Restaurant Manager ben je de rechterhand van de eigenaar. Je moet duidelijk zijn, richting kunnen geven en het overzicht over de groep kunnen bewaren. Je bent een sociaal mens en weet het vertrouwen van de bezoekers, maar ook van je collega’s te winnen en behouden. Je werkzaamheden bestaan uit: leidinggeven, verbetervoorstellen doen, bestellingen plaatsen en voorlichting geven aan gasten (bijvoorbeeld over zaalhuur).

Over het bedrijf

Restaurant de Graancirkel in Drachten is een plek waar je heerlijk kan genieten van een uitgebreid lunch- en diner assortiment, een heerlijk kopje koffie óf een van de vele karakteristieke producten uit de eigen bakkerij. Het statige pand van De Graancirkel is gelegen aan het centrale Raadhuisplein in Drachten en heeft een groot terras. Daarnaast beschikt het pand over een zaaltje, die ingezet wordt voor vergaderingen, bruiloften of andere feestelijke gelegenheden.

Wat wij bieden

- Een uitdagende en verantwoordelijke functie;
- 38 uur per week;
- Salaris afhankelijk van ervaring en kennis;
- Horeca Cao.

Functie eisen

- Ruime ervaring in de horeca;
- Grote mate van zelfstandigheid;
- Flexibel inzetbaar;
- Wonend in de omgeving Drachten.

Spreken alle punten jou aan?
Solliciteer vandaag nog door het contactformulier in te vullen of je cv en motivatie te mailen naar contact @mfhoreca.nl o.v.v. de vacaturetitel.

Sollicitaties zonder cv en/of motivatie worden niet in behandeling genomen.

Deel deze pagina via