Unitmedewerker FC Groningen

  • Aantal uren per week 4 uur
  • Dienstverband Dagjeswerk
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Je werkzaamheden variëren van de kassa, tot bardienst of keukenwerk. Tijdens de piekmomenten kan het erg druk zijn. Het is belangrijk dat je het hoofd koel weet te houden en goed kan luisteren naar de persoon die op dat moment de leiding heeft.

Over het bedrijf

Als unitmedewerker bij FC Groningen sta je in één van de units op de omloop van het stadion. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor een goed verloop van de gang van zaken van de publiekscatering. Je bent constant in contact met de supporters en proeft de sfeer die er tijdens de wedstrijden hangt.

Wat wij bieden

De functie Unitmedewerker bij FC Groningen biedt je de ultieme kans om ervaring op te doen in de horeca. Als we merken dat je er goed in bent, krijg je meer verantwoordelijkheden of schuiven we je door naar het restaurant in de businesslounge. Uiteraard alleen als jij dat ook wil; als je het gezelliger vindt om in de units te blijven staan, mag dat natuurlijk  ook. Het horecateam van FC Groningen bestaat uit jonge mensen die het vooral erg leuk vinden om hier te werken. Er hangt een gemoedelijke sfeer in het team en er worden na werktijd regelmatig borreltjes gedronken. Uiteraard verdien je gewoon conform horeca-cao.

 

  • Ondersteuning en training vanuit MF horeca personeelsdiensten;
  • Een plek waar je ervaring op kan doen;
  • Doorgroeimogelijkheden.

Functie eisen

We zijn op zoek naar enthousiaste unitmedewerkers. De sfeer tijdens een voetbalwedstrijd in het stadion is écht wat voor jou. Je bent gemakkelijk in de omgang met de supporters en je collega’s en samen met je team weet je elke werkdag tot een succesvol einde te brengen. Geen ervaring? Geen probleem! Je krijgt een basistraining op ons kantoor zodat je goed voorbereid aan je eerste werkdag begint.

 

  • Je bent het overgrote deel van de thuiswedstrijden van FC Groningen beschikbaar;
  • Representatief voorkomen en sociaal vaardig;
  • De motivatie om het horeca vak te leren.

Geïnteresseerd? Stuur je cv en motivatie op naar contact@mfhoreca.nl of via het onderstaande sollicitatieformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Deel deze pagina via