Bedieningsmedewerker (30-38 uur, M/V)

  • Aantal uren per week 30 uur
  • Standplaats Roodeschool

Over de functie

Wij zijn op zoek naar enthousiast persoon die gemotiveerd is om zich te verdiepen in alles wat het hotel te bieden heeft. Horeca ervaring is hierbij niet noodzakelijk. Je bent makkelijk in omgang en denkt altijd oplossingsgericht. Samen met je 17 andere collega’s doe je elke dag weer je uiterste best om de werkdag tot een succesvol einde te brengen.

Over het bedrijf

Dit hotel in Roodeschool is gesitueerd in het typische landschapsdecor in Noord Groningen, nabij de Eemshaven. Het hotel heeft 27 kamers, diverse zalen, een bruin café én een restaurant. Hier kunnen de gasten genieten van zowel eenvoudige maaltijden, als luxe diners of buffetten. Het hotel wordt gekenmerkt als een modern horecabedrijf, waar de gast nog op een ouderwetse gastvrije manier wordt behandeld.
 
Als medewerker bediening ben jij verantwoordelijk voor het wel een wee van de gasten. Naast het uitserveren van gerechten adviseer jij over bijbehorende dranken en zorg je er voor dat iedere gast geniet van zijn of haar bezoek aan het hotel. Hierbij staat gastvrijheid ten alle tijden centraal.

Functie eisen

Functie-eisen:
- Je bent enthousiast en flexibel;
- Je bent sociaal en gastvrij;
- Je houdt van aanpakken;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs;

Loon en overige arbeidsvoorwaarden worden in overleg met de opdrachtgever bepaald.
 
Interesse? Solliciteer vandaag nog door het contactformulier in te vullen of je cv en motivatie te mailen naar contact@mfhoreca.nl o.v.v. de vacaturetitel.
 
* Sollicitaties zonder cv en/of motivatie worden niet in behandeling genomen

Deel deze pagina via