Keukenmedewerker SPOT (Oosterpoort & Stadsschouwburg)

  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Als keukenmedewerker kom je te werken in het hart van SPOT Groningen, de keuken. Je bent een volwaardig lid van het keukenteam, dat o.a. uit 3 zelfstandig werkende koks en een chef bestaat. Je taken zijn ontzettend veelzijdig en je leert van alles. Zo help je mee met de voorbereidingen voor het restaurant TROMP of onze concepten Streetfood Yard. Daarnaast verzorg je diners in de Schouwburg en draai je mee in de catering van artiesten, festivals en crew. 

Over het bedrijf

SPOT Groningen (Oosterpoort & Stadsschouwburg) is hét podium voor zowel grote namen als jong talent. In het gebouw zijn meerdere zalen, barren en een groot restaurant. SPOT Groningen is dé concertzaal van Groningen en het huis van onder meer: Eurosonic Noorderslag, het Noord Nederlands Orkest, en nog veel meer festivals en concerten.

Wat wij bieden

Je komt te werken in een gezellig, hecht team. Het team bestaat uit een gezonde mix van medewerkers die al jaren meegaan, en medewerkers die komen en gaan. Iedereen kan goed met elkaar overweg en er wordt regelmatig na geborreld met collega’s.

  • Salaris conform horeca-cao
  • Je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen
  • Doorgroeimogelijkheden

Functie eisen

Wie zoeken we?
Naast alle praktisch vaardigheden neem jij ook je verantwoordelijkheid in het soepel laten draaien van de keuken. Je vult ingrediënten aan, houdt voorraden in de gaten en werk je goed samen met de bediening. Een keer een bord uitserveren of een bezoekje aan tafel is jou dus niet vreemd. Met jou in de keuken is het iedere dag een feest voor onze gasten en voor je collega’s. Daarnaast beschik je over een keurige werkethiek, je werkt netjes, ruimt op, maakt schoon en bent scherp op het naleven van de HACCP-richtlijnen.

  • Je bent in eerste instantie op oproepbasis beschikbaar, wat bij gebleken geschiktheid uitgebreid kan worden tot 16-36 uur.
  • Je hebt kennis van de HACCP-regelgeving,
  • Je hebt al ervaring opgedaan als keukenmedewerker en wilt jezelf ontwikkelen tot kok in een professionele keuken.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel?
Solliciteer dan direct via het contactformulier of door je CV en motivatie te mailen naar contact@mfhoreca.nl o.v.v. de vacaturetitel.

Deel deze pagina via