Receptie- en Hospitality medewerker

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband Tijdelijk
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Als Receptie- & Hospitality medewerker word jij het nieuwe gezicht van MF horeca personeelsdiensten. Je begint de werkdag met een rondje door het kantoor; ziet alles er een beetje representatief uit? Check! Zijn de waterkaraffen voor de gasten bijgevuld? Check! Heeft niemand zijn jas in een hoekje laten slingeren? Check! Het kantoor is klaar voor een nieuwe werkdag, en jij ook.

Jouw werkplek is bij de front desk op de afdeling Receptie. De afdeling Receptie is verantwoordelijk voor het afhandelen van de eerste lijn telefoon, wat betekent dat alle telefoontjes in eerste instantie bij jou binnenkomen. Door de juiste vragen te stellen weet jij altijd onze klanten te helpen of door te verbinden met één van onze specialisten.

Maar niet alleen aan de telefoon sta jij mensen te woord. Dagelijks komen er tientallen mensen over de vloer die vragen hebben, zich aan komen melden óf een afspraak hebben. Jij zorgt voor een gastvrij ontvangst, schenkt ze een héérlijk kopje koffie in en biedt waar mogelijk de helpende hand.

Is er geen telefoon of bezoek? Dan heb je mooi even de tijd om de algemene mailbox te checken, de agenda bij te werken of overige facilitaire zaken te verrichten.

Over het bedrijf

MF horeca personeelsdiensten is al ruim 15 jaar hét uitzendbureau voor de horeca branche in Noord Nederland. Onze uitzendkrachten komen op de tofste plekken, van Eurosonic Noorderslag tot Kingsland en van wedstrijden bij FC Groningen tot evenementen in de MartiniPlaza. MF horeca traint haar personeel, waardoor de opdrachtgever altijd geroutineerd en vaardig personeel tot zijn/haar beschikking heeft. Naast het uitzenden van onze medewerkers in de vaste uitzendpool, houdt MF horeca zich bezig met het aanbieden van een uitgebreide payrollservice en het verzorgen van wervingstrajecten voor opdrachtgevers.

Het Team
Ons team bestaat uit een groep jonge mensen die allemaal ervaring hebben met de horeca branche. We spreken de taal van de horeca. We weten als geen ander hoe hectisch het leven in de horeca kan zijn, en doen er daarom alles aan om de werkgevers het administratief werk zoveel mogelijk uit handen te nemen. Maar ook voor werknemers staan we vijf dagen in de week klaar.

Ons kantoor kent vijf afdelingen: Directie, Backoffice, Planning, Marketing en Receptie. Elke dinsdagochtend vindt ´de week opstart´ plaats waarbij alle afdelingen aanwezig zijn. In deze meeting worden de belangrijkste actiepunten op een rijtje gezet, wordt iedereen op de hoogte gebracht van de voortgang van het bedrijf én heeft iedere afdeling de mogelijkheid om iets in te brengen. De sfeer op het kantoor kan soms erg druk worden omdat afdelingen onderling veel met elkaar moeten communiceren. Hectisch? Ja, soms wel. Maar het creëert ook een werkomgeving waarin iedereen open naar elkaar durft te zijn, men elkaar met respect behandelt en eigen inbreng op waarde wordt geschat.

Wat wij bieden

 • Beloning conform eigen beloningsregeling;
 • Fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden;
 • Gezellig team van jonge enthousiaste mensen;
 • Een uitdagende werkplek in een organisatie die continu in ontwikkeling is.

Functie eisen

“Working Towards Hapiness”, dé spreuk die jou op het lijf geschreven is. Bij elk mailtje, telefoontje of bezoekje zet jij je voor de volle 100% in om die persoon zo goed mogelijk van dienst te zijn. Niet alleen omdat het nou eenmaal bij je functie hoort, maar ook omdat jij de interne motivatie voelt om mensen te helpen. Jouw hoofddoel is dat onze bezoekers, ongeacht het humeur waarmee ze binnenkwamen, het pand áltijd met een glimlach verlaten.

Wij zoeken:

 • Iemand die weet waar gastvrijheid voor staat en dit tot in detail kan toepassen in het dagelijks werk;
 • Een persoon die commerciële kansen kan signaleren en hoofdzaken van bijzaken kan onderscheiden;
 • Bij voorkeur een collega die ervaring heeft in een soortgelijke functie of werkzaam is geweest in de uitzend- en payrollbranche.


Ben jij onze nieuwe collega? Leuk! Stuur je CV en motivatie naar contact@mfhoreca.nl of solliciteer op deze pagina, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

*Sollicitaties zonder CV of motivatie word

Deel deze pagina via