Bureaumanager MF Horeca Groningen

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2443 en € 4063
 • Dienstverband Vast
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Hé ervaringsdeskundige in de uitzendbranche. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dat komt goed uit, want wij van MF Horeca zoeken versterking in het management. Bovendien wil jij een switch maken van sales naar relatiebeheer en je leidinggevende skills verder ontwikkelen. Je weet dat klanten blij van jou worden, je een rots in de branding bent voor een team en dat in combinatie met horeca. Proost jij vanavond alvast op jouw nieuwe baan als bureaumanager bij MF Horeca in Groningen?

Als bureaumanager ben jij de rechterhand van de commercieel operationeel manager. In de praktijk betekent dit dat jij op de vestiging de dagelijkse gang van zaken voor je rekening neemt. Dit doe je door elke dag het team te motiveren om nog beter te presteren. Ontdek jij ergens knelpunten in de werkzaamheden of loopt er iets niet op rolletjes? Dan los je dat als coach op. Jouw specifieke uitdaging? Het MF Horeca team naar een hoger niveau tillen. Voor jou een goede volgende stap in je carrière. Want vanuit je kennis en ervaring in de uitzendbranche weet jij als geen ander wat er speelt en hoe je mensen in hun kracht kunt zetten.
 
Als bureaumanager zijn jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Je bent adviseur voor de commercieel operationeel manager
 • Je bent gesprekspartner voor onze opdrachtgevers
 • Je geeft leiding aan de front- en backofficemanager en bent samen met hen verantwoordelijk voor de uitvoering van de HR-cyclus
 • Je stuurt samen met de front- en backofficemanager op het behalen van de commerciële resultaten
 • Je bent eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de vestiging

Over het bedrijf

MF Horeca personeelsdiensten is al ruim 15 jaar hét uitzendbureau voor de horeca branche in Noord-Nederland. Onze uitzendkrachten komen op de tofste plekken, van Eurosonic Noorderslag tot Kingsland en van wedstrijden bij FC Groningen tot evenementen in MartiniPlaza. MF Horeca traint haar personeel, waardoor de opdrachtgever kan rekenen op geroutineerd en vaardig personeel. Naast het uitzenden van onze medewerkers in de vaste uitzendpool, houdt MF Horeca zich bezig met het aanbieden van een uitgebreide payrollservice en het verzorgen van wervingstrajecten voor opdrachtgevers.

springende%20collega%27s%20zonder%20bord%20en%20vlag

Het Team
Ons team bestaat uit een groep jonge mensen die allemaal ervaring hebben met de horeca branche. We spreken de taal van de horeca. We weten als geen ander hoe hectisch het leven in de horeca kan zijn en doen er daarom alles aan om de werkgevers het administratieve werk zoveel mogelijk uit handen te nemen. Maar ook voor werknemers staan we vijf dagen in de week klaar.
 
Ons kantoor aan de Oosterstraat in Groningen kent vijf afdelingen: Directie, Backoffice, Planning, Marketing en Receptie. Elke dinsdagochtend vindt ´de week opstart´ plaats waarbij alle afdelingen aanwezig zijn. In deze meeting worden de belangrijkste actiepunten op een rijtje gezet, wordt iedereen op de hoogte gebracht van de voortgang van het bedrijf én heeft iedere afdeling de mogelijkheid om iets in te brengen. Bij ons op kantoor kan het soms erg druk worden omdat afdelingen onderling veel met elkaar communiceren. Hectisch? Ja, soms wel. Maar het creëert ook een werkomgeving waarin iedereen open naar elkaar durft te zijn, we elkaar met respect behandelen en waar eigen inbreng op waarde wordt geschat.

Wat wij bieden

Wij bieden een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Een collectieve pensioenregeling, winstuitkering en veel vrijheid om de functie in te vullen. Om deze klus te klaren willen we graag dat je fulltime bij ons komt werken. Dit vullen we aan met:

 • Een salaris dat ligt tussen de € 2.443,- en € 4.063,- afhankelijk van je werkervaring
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Een laptop en telefoon
 • Een actieve personeelsvereniging
 • De mogelijkheid om vanuit huis te werken
 • Flexibele werktijden
 • Een uitdagende werkplek in een organisatie die continu in ontwikkeling is

Functie eisen

Met jouw ervaring hoeven we je niet te vertellen hoe het reilen en zeilen in de uitzendbranche eraan toe gaat. Want eerlijk is eerlijk, een baan als bureaumanager is echt niet voor iedereen weggelegd. Het gaat erom dat jij kunt levelen op verschillende niveaus, energie krijgt van diversiteit en kunt omgaan met de dagelijkse hectiek. Dat vul jij aan met:

 • Hbo- werk- en -denkniveau
 • In ieder geval 5 jaar ervaring in de uitzend- en payrollbranche, bijvoorbeeld als vestigingsmanager, regiomanager of accountmanager
 • Je hebt al eens leiding gegeven aan een team
   

Tijd om te ondernemen
Met een ondernemende houding kom je bij ons het verst. Mensen die kansen signaleren en deze weten te verzilveren passen dan ook het beste bij ons. Laat zien dat je bij ons past door te solliciteren, dit mag je doen via de online sollicitatiebutton maar je kan er ook voor kiezen om je sollicitatie te sturen naar: personeelkwaliteit@mfgroep.nl. Je mag je sollicitatie richten aan Margriet Veldman.
 
Heb je inhoudelijke vragen over deze baan? Neem dan contact op met Margriet Veldman via 050-5991490.
 
Wij zetten deze vacature online tot 9 maart 2020. Is jouw doel: deze baan als bureaumanager binnen slepen? Laat ons dan weten waarom wij voor jou moeten kiezen!

Door de huidige situatie in Nederland omtrent het corona virus kan het zijn dat er minder snel gereageerd wordt op solliciaties. 

Deel deze pagina via