Zelfstandig werkend kok in Opende (Groningen)

 • Aantal uren per week 38 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 13
 • Dienstverband Tijdelijk
 • Standplaats Opende

Over de functie

Net op de grens van Groningen en Fryslân, in het mooie Opende, zoeken wij een zelfstandig werkend kok in Opende (Groningen) voor een eetcafé op een camping. We zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste kandidaat die weet wat het is om hard te werken. Je werkt in een jong team van enthousiaste collega's die met smart wachten op jouw komst. Met jouw inzicht creëer je ook nog eens, samen met de hoofd Horeca, de leukste en lekkerste gerechten en weekplates, Je wordt onderdeel van het team en je krijgt inspraak in de menukaart. Je komt niet puur en alleen "naar je werk", maar je bouwt een band op. Dat is het motto. Jouw pro-activiteit en creativiteit worden bij deze opdrachtgever erg aangemoedigd en gewaardeerd. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je alle voorkomende werkzaamheden uitvoert. Je staat er vaak zelfstandig voor, wat betekent dat je meer doet dan alleen het koken zelf. Jij ziet hier een mooie uitdaging in!

Over het bedrijf

In het midden van de steden Groningen en Leeuwarden ligt deze mooie camping. Sinds december van 2018 is deze camping in handen van de opdrachtgever, welke gerund wordt door een familie. De camping is meer dan alleen de goeie 300 kampeerplekken. Het ligt aan een groot meer, beschikt over een zwembad, een speeltuin, en uiteraard het eetcafé waar jij komt te werken. Je kunt je dus voorstellen dat het in het hoogseizoen behoorlijk druk kan worden. Sterker nog, eigenlijk zit de camping elke zomer helemaal vol!

Wat wij bieden

Wij bieden je een erg leuke en gezellige baan tot in ieder geval 31 oktober 2021. Omdat de opdrachtgever een seizoenbedrijf is, kunnen de uren per week verschillen. Gemiddeld werk je echter zo'n 32 uren per week. Gezelligheid na werktijd is een leuke bijkomstigheid: er is zeker tijd om na afloop van een drukke werkdag met elkaar te zitten voor een hapje en een drankje. Samenvattend:

 • Een tijdelijke baan tot in ieder geval 31 oktober 2021
 • Lekkere uurtjes: ongeveer 32 uren per week (in het hoogseizoen 38 uren)
 • Een gezellige baan met veel leuke collega's
 • Een goed salaris conform Recreatie CAO
 • Reiskostenvergoeding in overleg

Functie eisen

We zijn zo snel mogelijk op zoek naar een kandidaat die tot in ieder geval 31 oktober 2021 beschikbaar is. De opdrachtgever verwacht dat jij zelfstandig kan werken, en je hoofd koel kan houden bij drukte. Ook wordt van je verwacht/aangemoedigd dat je je vrijheid neemt om zelf weekplates of andere items op het menu verzint: je hebt dus een creatieve geest.
Je hoeft geen aantoonbare koksdiploma op zak te hebben. Wel wordt van je gevraagd dat je aantoonbare werkervaring/certificering hebt in de keuken. Tot slot ben je communicatief vaardig, omdat je veel moet overleggen met de hoofd Horeca van de camping en in een team van jonge mensen terecht komt. Kortom:

 • Je staat stevig in je schoenen
 • Je hebt aantoonbare ervaring en de benodigde certificering voor in de keuken (bijv. HACCP, Sociale Hygiëne, etc.)
 • Je bent een enthousiast en creatief persoon
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je voert alle voorkomende en benodigde werkzaamheden met precisie en plezier uit

Zie jij jezelf al werken bij deze gezellige opdrachtgever, en heb je zin in een leuke uitdaging? Solliciteer dan snel! Je kunt solliciteren tot 1 mei 2021.  Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Daniël van MF horeca personeelsdiensten (050-3112244).

Deel deze pagina via