Flexibele horeca bijbaan

 • Aantal uren per week 8 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 11
 • Dienstverband Tijdelijk
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Werken bij de leukste horeca bedrijven en evenementen van Groningen en omgeving op de momenten dat het jou uitkomt. Van bedienen in hartje stad tot drankjes serveren aan het water. Dat kan met deze horeca bijbaan voor flexibele uren per week. Je bepaalt zelf wanneer je werkt en wij plannen je in voor je favoriete diensten. Ideaal toch?

Kies je voor deze horeca bijbaan dan kies je voor werken in onze horecapoule met de leukste collega’s, op afwisselende locaties en een wekelijkse uitbetaling van je salaris. 

MF horeca personeelsdiensten werkt voor verschillende (eet-)café's, restaurants, horecagelegenheden en evenementen. De ene keer ben je aan het werk voor een (eet-)café en de andere keer is het een a la carte diner bij een bruiloft. Daarnaast wordt onze horecapoule regelmatig ingezet op grote evenementen zoals Kingsland, Dutch TT in Assen en EuroSonic/Noorderslag. Genoeg afwisseling dus. En dat kunnen we prima aan jou overlaten, want met jouw ervaring in de bediening en je gastvrijheid hoeven we je de regels van de horeca niet te vertellen. 

 • Voor deze horeca bijbaan geef je je beschikbaarheid aan ons door. 
 • Aan de hand van jouw beschikbaarheid en onze beschikbare diensten plannen we samen je rooster. 
 • En heb je een favoriet? Dan proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen.

Werk je liever op één locatie?
Dan kan dat ook. Wij verzorgen de personeelsplanning voor onder andere MartiniPlaza, Spot (Oosterpoort en Stadsschouwburg) en FC Groningen. Je komt dan te werken in de vaste poule van één van deze locaties. Je werkt nog steeds op basis van jouw beschikbaarheid die je 1 à 2 weken van tevoren doorgeeft. Je werkt regelmatig met een vast team en in overleg bestaat eventueel de mogelijkheid om vaste werkdagen vast te stellen. De horeca bijbanen voor deze locaties vind je op onze vacaturepagina

Jij kunt je als ervaren horecamedewerker aanmelden voor onze horecapoule. Beheers je nog niet alle kneepjes of is het alweer even geleden dat je hebt gewerkt in de horeca? Geen probleem! Wij bieden je diverse (opfris)cursussen via de MF horeca Academy, zodat er zo weer inrolt. Via MF horeca personeelsdiensten aan de slag gaan betekent niet alleen geld verdienen, maar ook beter worden in wat je doet.  

Over het bedrijf

Wij zijn MF horeca personeelsdiensten. Onze afdeling bestaat uit een team van betrokken medewerkers die altijd voor je klaarstaan en jou verder op weg helpen in de horeca. Zo kunnen we je helpen aan een leuke (bij)baan in de horeca: van werken in de bediening tot hostess en van barmedewerker tot barista. Daarnaast bieden we een breed aanbod aan praktijkgerichte horecatrainingen en zijn we werkgever voor payrollkrachten die werkzaam bij diverse horecabedrijven in Nederland.

MF horeca personeelsdiensten staat voor korte lijnen, een persoonlijke benadering en passie voor het vak. Jij concentreert je op het werk en de aandacht voor de gasten, dan zorgen wij dat je daar alle tijd en ruimte voor hebt.
Visueel ingesteld? Check hier onze promovideo.

Wat wij bieden

Wat kun je van ons verwachten als wij je toevoegen aan ons team van horeca flexwerkers?

 • Je bent verzekerd van een flexibele bijbaan waarin je afwisselende horeca werkzaamheden uitvoert 
 • Je hebt regie over je eigen rooster als je voor onze flexpoule kiest
 • Je kunt (gratis) meedoen aan praktijkgerichte horecatrainingen via MF horeca
 • Je ontvangt salaris op basis van de CAO Horeca (of de cao die geldt bij de opdrachtgever waar jij komt te werken), en bouwt gewoon vakantiedagen en vakantiegeld op
 • Je bouwt pensioen op, al na 8 gewerkte weken

Functie eisen

Natuurlijk ben jij & zijn wij erg flexibel, maar elke baan komt met een aantal functie-eisen. Indien je vast bij één opdrachtgever gaat werken, kun je met deze opdrachtgever specifieke details bespreken.
Wat we in elk geval van jou verwachten:

 • Je hebt ervaring in de horeca, bijvoorbeeld als bar-/bedieningsmedewerker of cateringmedewerker of wilt ervaring opdoen
 • Je bent minimaal 8 uren per week beschikbaar
 • Je bent bereid om in de avonden en/of weekenden te werken
 • Je vindt het geen probleem om op locaties te werken in en om de stad Groningen
 • Je bent minimaal 18 jaar of ouder

Wil je een bijbaan als horecamedewerker in de regio Groningen en wil je onze vaste of flexibele horecapoule komen versterken? Wij hebben veel plekken beschikbaar, dus je kunt direct aan het werk. Je kunt je reactie achterlaten via de online sollicitatiebutton. Let op: cv  en motivatie verplicht. 

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze horeca bijbaan voor 16 uur per week? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt onze bereiken op telefoonnummer (050) 311 22 44.

Deel deze pagina via