Horecamanager evenementenlocatie regio Groningen

 • Aantal uren per week 32 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 14
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Harkstede

Over de functie

Wij zoeken een ervaren, enthousiaste horecamanager evenementenlocatie regio Groningen die het leuk vindt om in een strandpaviljoen aan de slag te gaan voor een diverse, uitdagende baan. Iemand die niet terugdeinst voor een uitdaging en graag per direct aan de slag wil!

Als horecamanager ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de twee paviljoens op het gebied van horeca. Je doet de inkoop, personeelsplanning en zorgt dat al onze gasten met een lach op het gezicht weer naar huis gaan. Als er een festival georganiseerd wordt, overleg je met de projectmanager en de kok wat er mogelijk is en wie welke taken hierin op zich neemt. Daarnaast werk je zelf ook actief mee indien dit nodig is. Natuurlijk krijg je bij alles (zeker bij de start) ondersteuning vanuit kantoor. Uiteraard zorg je dat de horeca(locaties) er altijd netjes uitzien en HACCP lijsten goed worden bijgehouden. Tot slot wordt er van je verwacht dat je aanwezig bent bij het wekelijks overleg met het team om de afgelopen- en komende week te bespreken.

Al met al een hele diverse baan met een leuk en uitgebreid takenpakket! Wij zoeken iemand die stressbestendig is, hoge pieken aankan, no-nonsens is, die bij is in de huidige markt (op de hoogte is van trends en ontwikkelingen) en uiteraard gastvrij is. Iemand die affiniteit heeft met de doelgroep en ook met de overige activiteiten die op het park plaatsvinden. Het is ten slotte 1 geheel.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een evenementenlocatie in Harkstede, vlakbij Groningen. Op het terrein verzorgen ze per jaar ongeveer 800 evenementen en festivals voor scholen, particulieren en het bedrijfsleven. Ze hebben 2 horecapaviljoens waar ze zowel voor groepen- als voor individuen eten bereiden. Dit betekent dat jij het leuk vindt om zowel met de individuele gast als met (zakelijke) groepen te werken én dat je kan schakelen tussen deze twee. "De Seizoenen", een van de locaties, is dagelijks geopend. Er kan een lunch of diner genuttigd worden, maar iedereen is natuurlijk ook welkom voor een kopje koffie. Het publiek bestaat voor een deel uit dag gasten, voor een deel uit campinggasten en voor een deel uit groepen die naast de horeca iets leuks bij ons komen doen. "De Verborgen", locatie nummer 2, wordt 's zomers alleen gebruikt voor groepen. Deze is dus alleen open op reservering. Naast horeca worden hier ook groepsactiviteiten georganiseerd. Ook worden rondom dit paviljoen regelmatig festivals-op-maat georganiseerd. 

Ze hebben diverse individuele en groepsactiviteiten, een camping en 2 horecapaviljoens. Ook het strand, de waterskibaan en het klimpark wordt in de zomer druk bezocht. Daarmee zijn ze de meest veelzijdige evenementenlocatie van Noord Nederland voor Eten & drinken, Praten, Slapen, Feesten en Doen. Ze zijn een gezellige, rechtlijnige organisatie waar input welkom is en iedereen zichzelf mag én kan zijn.

In december 2020 zijn ze begonnen met het slopen- en opnieuw bouwen van Paviljoen de Seizoenen. Dit is het paviljoen waar we voornamelijk individuele gasten ontvangen. De verwachting is dat dat dit paviljoen 1 juli helemaal af en ingericht is, en ze dus per 1 juli weer open kunnen. Je start dus in een volledig nieuwe keuken & nieuw pand!

In de functieomschrijving staat per direct starten. Wat je dan tot en met 1 juli gaat doen? Ons helpen met het voorbereiden op de opening! Het inrichten van de keuken, de bar en de koelingen op een manier waarop jij  dit prettig vindt.

Wat wij bieden

Wij bieden aan onze nieuwe collega het volgende:

 • Een baan in een gezellig, hecht team;
 • Een marktconform salaris (wordt in overleg bepaald op basis van ervaring)
 • Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een waterskibaan op je werkplek, wakeboarden, klimmen, etc.);
 • Een afwisselende baan met elke dag verschillende gasten
 • Ruimte om mee te denken

Functie eisen

Wat wij zoeken in de perfecte horecamanager is iemand die:

 • Enthousiast en gemotiveerd is;
 • Flexibel is;
 • 32 uren per week beschikbaar is;
 • Affiniteit heeft met de doelgroep;
 • Ervaring heeft.
Deel deze pagina via