Assistent Floormanager Horeca FC Groningen

 • Aantal uren per week 24 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 13
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Wij geven alvast de voorzet, kop jij ‘m erin? Voor het aankomende seizoen van FC Groningen zijn wij per 1 augustus opzoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie  Assistent Floormanager/Sectorhoofd Horeca FC Groningen. Dit is een nieuwe functie binnen FC Groningen met veel verantwoordelijkheid waarbij je de managers van FC Groningen Horeca assisteert. Het is daarom van belang dat je communicatief sterk in je schoenen staat. 

Als  Assistent Floormanager/Sectorhoofd Horeca FC Groningen ben je op wedstrijddagen verantwoordelijk voor de operationele horeca van jouw eigen sector. Hierbij zorg jij onder andere voor de juiste bezetting van ingeroosterde medewerkers, geef je instructies waar nodig en stuur je actief op gastbeleving en efficiëntie. Daarnaast bewaak je de voortgang van het arbeidsproces en ben je verantwoordelijk voor de juiste bevoorrading van jouw sector. Ook het in- en uitschrijven van medewerkers aan het begin en einde van hun dienst hoort bij jouw takenpakket.

Daarnaast geef je leiding aan de supervisors, bar- en unithoofden van een bepaalde sector binnen het stadion. Er zijn meerdere sectoren binnen het stadion, bijvoorbeeld de publiekscatering of het business gedeelte van het stadion. Samen kijken we naar welke sector het beste bij jou past en waar jij goed uit de verf komt.

Voor deze functie dien je zowel door de weeks als in het weekend beschikbaar te zijn. Het gaat om een parttime functie van ongeveer 24 uur per week. Daarnaast dien je op de werkdag vóór de wedstrijd beschikbaar te zijn voor opbouwwerkzaamheden en overige voorbereidingen voor de wedstrijd.

Dus, heb jij altijd al in de schoenen van een aanvoerder willen staan? Solliciteer dan direct en stuur als sectorhoofd bij FC Groningen jouw eigen team aan!

Over het bedrijf

"Laat ons weer eens juichen!",  klinkt het luidkeels door de Groene Kathedraal. Bij FC Groningen doen we alles samen, zetten we de schouders eronder, en hebben we een groen-wit hart voor de club.

Verbondenheid is belangrijk voor FC Groningen, samen gaan we voor succes: als medewerker, vrijwilliger, supporter en voetballers op het veld. Iedereen krijgt de mogelijkheid om te groeien. Het binden en boeien is een belangrijke factor vanuit FC Groningen Horeca. Als jij als medewerker de mouwen opstroopt en je inzet voor de FC, wordt dit gezien en beloond. Zo zijn er succesverhalen van de uitzendkrachten die binnenkwamen als bedieningsmedewerker en nu supervisor zijn van de skyboxen.

Bij FC Groningen Horeca draait het om en totaalbeleving voor de gast en staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Samen streven we naar het mooiste evenement van het noorden.

Wat wij bieden

 • Een uurloon van €13,17 op basis van de horeca CAO
 • Flexibele uren tussen de 12 en 24 uur per week
 • Een functie waarin jij jezelf als leidinggevende verder kan ontwikkelen
 • Een fantastische werkplek bij de mooiste club van Nederland met een geweldige werksfeer

Functie eisen

 • Je bent alle thuiswedstrijden van FC Groningen beschikbaar
 • Je bent een echte motivator
 • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en bent klaar voor de volgende stap in je carrière
 • Je bent flexibel inzetbaar in verband met wisselende werktijden  

Meer weten? Dat kan natuurlijk, en daarom staat "Team Planning" van MF Horeca voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Bel jij ons even? Dit kan op 050-3112244. Je mag zelf kiezen of je naar Daniël, Iris, of Marijke vraagt! ;-)

Deel deze pagina via