Zelfstandig Werkend Kok regio Groningen - Hotel Ekamper

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 2100 en € 2570
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Roodeschool

Over de functie

Ben jij die gemotiveerde en enthousiaste zelfstandig werkend kok? Voor een hotel gelegen op een unieke plek nabij de Eemshaven zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok!

Voor onze opdrachtgever in Roodeschool zoeken wij een zelfstandig werkend kok die op maandag tot en met zaterdag wil werken in het restaurant van een sfeervol hotel in Roodeschool. Dat doe je samen met je collega’s en samen vormen jullie een hardwerkend team. Het team van dit hotel is jong en gezellig. Gelijkwaardigheid staat hoog in het vaandel binnen dit hotel. Er is dus weinig sprake van hiërarchie. De opdrachtgever staat open voor beginnende zelfstandig werkende koks, dus ervaring is geen pre’.

Een ander fijne bijkomstigheid bij deze opdrachtgever is dat je elke zondag vrij bent! Je kan op deze manier dus zowel genieten van je weekend als werken in de horeca. Een topcombinatie!

Over het bedrijf

De opdrachtgever is dus gevestigd op een unieke plek in onze provincie, nabij de Eemshaven, Roodeschool. Het is gelegen in een typisch Noord-Gronings landschapsdecor en kent een lange geschiedenis waarbij de locatie is uitgebloeid van molen naar een hotel met 27 sfeervolle kamers, 3 restaurants, verschillende zalen en een café. Er is rekening gehouden met alle soorten gasten: gasten kunnen kiezen voor zowel luxere als eenvoudere gerechten. Het speerpunt van dit hotel is dan ook gastvrijheid en persoonlijke inzet.

Wat wij bieden

Naast dat je mag werken op een zeer mooie plek in onze provincie, biedt de opdrachtgever het volgende:

- Een goed salaris tussen de € 2.100- € 2.570 per maand (op basis van een fulltime, 38-urige werkweek) gebaseerd op je leeftijd en ervaring;
- Uitzicht op vast dienstverband;
- 25 vakantiedagen per jaar;
- Pensioenopbouw, al na 8 gewerkte weken
- Een vrije zondag, zodat je ook kan genieten van je weekend;

- Je kan hier ook aan de slag als beginnend zelfstandig werkend kok.

Functie eisen

Wij vragen het volgende van jou:

- Bij voorkeur heb je ervaring en heb je een afgeronde koksopleiding, maar dit is geen pre;
- Je bent een flexibele, gemotiveerde en enthousiaste zelfstandig werkend kok;
- Je bent 38 uur per week beschikbaar, verdeeld over 5 dagen. Dit is nader bespreekbaar met de opdrachtgever;
- Je hebt bij voorkeur een rijbewijs en eigen auto, gezien de unieke locatie.

Denk jij na het lezen van deze vacature: dit is dé baan voor mij? Solliciteer dan gelijk door de op de solliciteer knop te drukken! Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Team Planning via 050-3112244. Hopelijk zien we je snel!

Deel deze pagina via