Floormanager bij MartiniPlaza Groningen

  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Voor MartiniPlaza zijn wij per direct op zoek naar een  Floormanager die de afdeling Operations van dé evenementenlocatie in Noord-Nederland komt versterken. Steek jij graag je handen uit de mouwen, vind je het leuk om daadwerkelijk op de vloer te werken én bezit je relevante kennis op het gebied van de horeca & evenementen industrie? Dan is deze functie iets voor jou!

MartiniPlaza is een zeer dynamische werkomgeving. Geen dag is hetzelfde en dat kan van jou als Floormanager het nodige van je vragen. Hier op de juiste manier mee om kunnen gaan en alle ballen tegelijk in de lucht kunnen houden is zeer belangrijk.

Er wordt van jou verwacht dat je organisatorisch en communicatief sterk bent. Jij deinst niet terug voor de mate van verantwoordelijkheden en de werkdruk die deze functie met zich meebrengt. Je vervult daarnaast een voorbeeldfunctie binnen de afdeling waarbij je de medewerkers uit de hospitality pool aanstuurt, coacht, motiveert en zorgt voor een klantgerichte en representatieve houding van medewerkers.

Als Floormanager ben je verantwoordelijk voor het operationeel aansturen van evenementen, gericht op het uitvoeren van de draaiboeken in afstemming met de klantwens. Administratieve afhandelingen van partijen en evaluaties zijn hier ook onderdeel van.

Over het bedrijf

MartiniPlaza is een van de hotspots van Groningen en biedt onderkomen aan verschillende grote evenementen. Zo bezet MartiniPlaza de toppositie in Noord-Nederland wat betreft grote internationale congressen, behoort ze tot de top 5 grote theaters van Nederland en biedt de ruimte voor een topsportlocatie waarin alle internationale (indoor) topsporten plaats kunnen vinden. Daarnaast bezit MartiniPlaza over een multifunctioneel aanbod van vergaderruimtes en een sfeervol restaurant. Jaarlijks ontvangt MartiniPlaza méér dan 500.000 bezoekers. Dit doet MartiniPlaza samen met een enthousiast en gepassioneerd team. Van binnenkomst tot slotapplaus.

Op dit moment zit MartiniPlaza weer middenin de opstartfase en staat de agenda voor komend seizoen bomvol. Daar kunnen we de hulp van een enthousiaste en gastgerichte Floormanager goed bij gebruiken.

Wat wij bieden

We bieden jou in deze functie als Floormanager het volgende:

  • Afhankelijk van ervaring en opleiding verdien je een bruto uurloon van ±  €14,57 per uur
  • Uren in overleg (gemiddeld genomen 30 uur per week)
  • Een uitdagende en diverse baan met veel verantwoordelijkheid
  • Een fantastische werkplek bij dé evenementenlocatie van Noord-Nederland

Ruimte voor ontwikkeling en bij voldoende enthousiasme en betrokkenheid kan MartiniPlaza je meenemen in het leerproces.

Functie eisen

Wat wij van jou vragen is het volgende:

  • Je bent in het bezit van een vakgerichte opleiding op MBO of vergelijkbaar niveau met aanvullende relevante werkervaring
  • Je hebt minimaal twee jaar leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie
  • Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om ook buiten kantoortijden te werken
  • Je bent goed in plannen en organiseren en durft initiatief te nemen

Wil je nog iets meer informatie, neem dan contact op met Femke van MF horeca. Je kunt ons bereiken op 050-3112244. Meteen solliciteren mag natuurlijk ook. Druk dan op de "Solliciteren" knop.

Deel deze pagina via