Sous-chefkok bij Vindicat in Groningen

 • Aantal uren per week 38 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2169 en € 2627
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Wil jij weer (terug) de keuken in? We zijn voor Vindicat in Groningen op zoek naar een sous-chefkok die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en op zoek is naar een baan met uitzicht op vast dienstverband. Deze vacature is zo uniek, die kom je nooit weer tegen!
Per 01-01-2022 is onze opdrachtgever Vindicat in Groningen op zoek naar een nieuwe sous-chefkok. Het betreft een fulltime vacature, wat wil zeggen dat je 38 uren per week werkt. Deze werkuren worden verdeeld over 5 dagen, waarbij je nu op dinsdag en zondag vrij bent omdat de sociëteit dan gesloten is.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat die al enige ervaring heeft met koken, een kandidaat die leergierig is en openstaat om het reilen en zeilen van de functie binnen de keuken van deze deze studentenverenigingen op zich te nemen. Je bent binnen deze functie eigenlijk zelf de baas over de keuken. Je doet alles van zelf bedenken van gerechten, daghappen, weekmenu's, buffetten tijdens evenementen of 5/10-gangendiners tijdens bijeenkomsten, tot de inkoop en uiteraard een stukje schoonmaak van je station. Geen dag is hetzelfde, dat kun je je vast wel voorstellen. 

Je krijgt van de opdrachtgever veel ruimte en vrijheid om je eigen ideeën in te brengen en nieuwe gerechten te ontwikkelen. Die vrijheid wordt niet alleen gewaardeerd maar ook erg aangemoedigd. Een frisse wind door de keuken zou zeker op prijs gesteld worden, alsmede je eigen insteek in (hippe) gerechten. Wees in ieder geval creatief: de opdrachtgever is op zoek naar een creatieve kok met een eigen mening. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je flexibel moet zijn, tegen stress en een stootje kunnen, en je moet al met al sterk in je schoenen staan. Niet alleen vanwege de studentikoze cultuur, maar ook omdat je op dezelfde dag soms van 50 naar 100 couverts kan gaan. Flexibiliteit is dus, zoals hierboven al vaker aangegeven, erg belangrijk.


Over het bedrijf

Vindicat is de oudste studentenvereniging van Nederland en telt meer dan 2000 actieve leden. Naast alle vrijwilligers die helpen om de vereniging draaiende te houden, zijn er 9 vaste personeelsleden in dienst. Daarvan werken er vier op de administratie, één in de technische dienst, twee in de keuken, en twee in de bediening.

Het horecagedeelte speelt een prominente rol binnen de vereniging. Zo is Vindicat 4 dagen tot 5 dagen per week geopend en kunnen de leden elke avond eten op de vereniging. Daarnaast kent de vereniging vier vaste, grootse avonden: op maandag eten alle commissieleden op de vereniging (ca. 200 man) - op woensdag eten de meeste eerstejaarsleden op de vereniging (ca. 300 man) - op vrijdag kunnen alle leden op de vereniging komen eten - op zaterdag vindt er een uitgebreid diner plaats voor oud-leden.

Binnen het bedrijf moet je rekenen op veel vrijheid. De opdrachtgever is heel flexibel, en waardeert ook een flexibele houding van haar medewerkers. 

Wat wij bieden

 • Een baan waarbij meteen uitzicht is op vast dienstverband bij de opdrachtgever
 • Een baan met heel veel ruimte voor jouw eigen inbreng en creativiteit
 • De meest unieke werkomgeving die jij je kunt voorstellen
 • Een fulltime baan met een salaris tussen de € 2169 - € 2864 (Horeca CAO) op basis van een fulltime werkweek
 • Hele goede arbeidsvoorwaarden (tussen de 25-35 vakantiedagen per jaar, trainingen/cursussen vanuit de opdrachtgever, pensioenopbouw, opbouw vakantiegeld, reiskosten in overleg)

Functie eisen

Wij zoeken zoals gezegd een kandidaat die al enige (of ruime) ervaring heeft in een (horeca)keuken. We zoeken iemand met een creatieve geest en iemand die stevig in z'n schoenen staat. Kortom vragen wij van je dat:

 • Je enige ervaring hebt in de keuken
 • Je creatief bent en communicatief vaardig
 • Je fulltime (38 uur per week) beschikbaar bent (di. + zo. vrij)
 • Je openstaat voor trainingen/cursussen

 • Diploma's of certificaten m.b.t. het vak is een pré

We zien je sollicitatie graag online tegemoet. Mocht je meteen willen solliciteren, klik dan op de "Solliciteren" button onderaan de vacaturepagina op de website van mfhoreca.nl. Mocht je nog vragen hebben m.b.t. de vacature, dan mag je telefonisch contact opnemen met Daniël via 050-3112244.

Deel deze pagina via