Sociëteitsbediende bij Vindicat in Groningen

 • Aantal uren per week 36 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 13
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Ben jij geboren voor het gastheerschap, en wil je dit graag weer in de praktijk brengen? Ga aan de slag als sociëteitsbediende bij Vindicat in Groningen. Misschien wel de meest unieke vacature die je ooit zult tegenkomen! 

Het gastheerschap bij Vindicat gaat verder dan slechts het werken als medewerker bediening: je vervult een iconische rol voor de vereniging en haar leden. Als medewerker bediening bij Vindicat in Groningen word je samen met je collega's verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het horecagedeelte van de vereniging. Je werkdagen beginnen tussen 12:00 uur en 15:00 uur. Samen met één andere collega in de bediening en twee collega's in de keuken zorgen jullie voor een goed verloop van de dineravonden, verzorg je de mise-en-place, en draag je verantwoordelijkheid voor de bevoorrading van de dranken.

Over het bedrijf

Vindicat is de oudste studentenvereniging van Nederland en telt meer dan 2000 actieve leden. Naast alle vrijwilligers die helpen om de vereniging draaiende te houden, zijn er 9 vaste personeelsleden in dienst. Daarvan werken er vier op de administratie, één in de technische dienst, twee in de keuken, en twee in de bediening.

Het horecagedeelte speelt een prominente rol binnen de vereniging. Zo is Vindicat minimaal 4 dagen tot maximaal 5 dagen per week geopend en kunnen de leden elke avond eten op de vereniging. Daarnaast kent de vereniging vier vaste, grootse avonden: op maandag eten alle commissieleden op de vereniging (ca. 200 man) - op woensdag eten de meeste eerstejaarsleden op de vereniging (ca. 300 man) - op vrijdag kunnen alle leden op de vereniging komen eten - op zaterdag vindt er een uitgebreid diner plaats voor oud-leden.

Wat wij bieden

Je gaat deel uitmaken van de Groninger geschiedenis. Na een inwerkperiode kom je als bedieningsmedewerker terecht in een team met een sterkte band dat al jaren met elkaar samenwerkt. Het team heeft een goede band met het bestuur, maar ook met de leden van de vereniging. Er heerst een wederzijds respect tussen de leden en het vaste personeel. Daarnaast worden er regelmatig personeelsuitjes georganiseerd, worden er borreltjes gedronken na de werkdag én is er genoeg ruimte voor gezelligheid binnen een relatief losse werksfeer. 

Daarnaast bieden wij:

 • Snel uitzicht op vast dienstverband;
 • Een goed salaris conform Horeca CAO;
 • Altijd vrij tijdens de grote vakanties;
 • Een gezellig en hecht team;
 • Een functie van gemiddeld 36 uur per week.

Functie eisen

We verwachten van jou dat het gastheerschap in jouw bloed zit. Jij weet precies hoe je gasten behandelt, hebt verstand van de etiquette en hebt affiniteit met de hele entourage van een studentenvereniging als Vindicat. De 'studentikoze' sfeer schrikt jou niet af. Je kan dus kort gezegd je mannetje staan. Met een beetje gevoel voor humor weet jij je in elke situatie te redden.

De huidige bedieningsmedewerkers werken al geruime tijd bij de vereniging. Een van de personeelsleden is inmiddels 36 jaar in dienst van Vindicat. Dit personeelslid, en velen voor hem, heeft door de jaren heen hart voor de vereniging gekregen.

We zijn op zoek naar een kandidaat die voor een zeer lange tijd wil werken en de verbinding met de vereniging aan wil gaan. Jij weet op een leuke manier het contact met de leden te onderhouden en bent intrinsiek gemotiveerd om jouw bijdrage te leveren aan de vereniging. Houd er in ieder geval rekening mee dat geen dag hetzelfde is. 

Daarnaast vragen wij het volgende:

 • Je behoudt het overzicht en blijft rustig op drukke momenten;
 • Je bent flexibel en stressbestendig;
 • Je bent gemiddeld 36 uur per week beschikbaar;
 • Je kent de stad -en woont bij voorkeur in- Groningen;
 • Je hebt aandacht voor goede communicatie met de collega's, het bestuur, en de leden.

Wil jij voor langere tijd aan de slag als bedieningsmedewerker bij Vindicat? Dan ontvangen wij graag jouw online sollicitatie via de website van mfhoreca.nl. Klik hiervoor op onderstaande "Solliciteren" knop. Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact opnemen met Daniël via 050-3112244.

Deel deze pagina via