Floormanager Publiek bij SPOT Groningen

 • Aantal uren per week 28 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2171 en € 2719
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Ben jij die Floormanager Publiek die van reuring houdt, en heb je een cultureel horecahart? Lees dan snel verder, misschien zijn we op zoek naar jou! Voor onze horeca- en hospitalityactiviteiten zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte Floormanager Publiek bij SPOT Groningen met ervaring en opleiding in de horeca- en/of evenementenbranche.

Tijdens een event ben je verantwoordelijk voor begeleiding en aansturing van de publiekstroom en de horeca. Daarvoor ben je de spil tussen de aansturing van de medewerkers op de werkvloer, en de rest van organisatie. Als floormanager maak je de vertaalslag van beleid naar uitvoering op de avond. Ook verwachten we dat jij als floormanager actief meehelpt op de vloer als dit nodig is Het is belangrijk dat je flexibel bent qua indeling van je uren. Voor deze functie verwachten wij dat je minimaal 4 avonden per week inzetbaar bent, wat uitkomt op in ieder geval 28 uren. Doordat jij zo flexibel bent, vind jij het geen probleem dat de uren per week verschillen. Op termijn zou het kunnen voorkomen dat je fulltime ingezet gaat worden. 

Als Floormanager Publiek bij SPOT Groningen neem je de eindbeslissingen op de avond en geef je tijdens voorstellingen en (zakelijke) evenementen sturing aan circa 5 tot 30 medewerkers. Je zorgt voor een goede en heldere communicatie en overleg met de horeca- en hospitalityploeg, collega’s en vooral, onze gasten. Je faciliteert de medewerkers zo dat zij altijd de gelegenheid hebben om de gast centraal te stellen en optimaal, in een hele korte tijd, te kunnen bedienen. De werkzaamheden vinden met name in de avonduren en weekenden plaats, waarbij je tijdens een dienst heel wat kilometers aflegt.

Over het bedrijf

SPOT Groningen: 2 gebouwen, 5 podia, 2500 stoelen, 10 bars, 2 restaurants, 2 cafés, 600 voorstellingen en evenementen en gemiddeld 300.000 bezoekers per jaar. SPOT Groningen is de organisatie achter De Oosterpoort, hét muziekcentrum van Noord Nederland en de Stadsschouwburg, het theater van Groningen, de tweede cultuurstad van Nederland. Zowel bezoekers van voorstellingen en concerten als zakelijke gasten komen bij ons voor een onvergetelijke ervaring. Je gaat werken in een dynamische, culturele organisatie op de afdeling Publiek en Zakelijk. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle horeca en hospitality activiteiten tijdens voorstellingen en evenementen in zowel De Oosterpoort als de Stadsschouwburg. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor het verkopen van diensten aan de zakelijke markt. Wij focussen dagelijks op gast- en klantgerichtheid, veiligheid, kwaliteit en service en willen graag dat onze gast bij ons echt iets bijzonders beleeft: een warm welkom dat een belangrijke waarde toevoegt aan het theaterbezoek.

https://youtu.be/lffactD5ndc

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie in een innoverende organisatie die een belangrijke rol speelt in het culturele leven van de stad Groningen en de wijde omgeving. Je krijgt eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid en een contract voor minimaal een jaar. De functie is indicatief gewaardeerd in schaal 7. Afhankelijk van opleiding en ervaring kan vooralsnog inschaling plaatsvinden tot een maximum bedrag van € 2.719,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

 • Een zelfstandige en verantwoordelijke job bij een unieke werklocatie
 • Een baan voor 28 uur per week
 • Een contract voor het gehele seizoen bij SPOT Groningen, bij goed functioneren een verlenging en uitzicht op vast dienstverband
 • Salaris tot € 2.719,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband

Functie eisen

We vragen het volgende van jou. Jij: 

 1. Hebt kwaliteit en hospitality hoog in het vaandel staan;
 2. Bent een natuurlijke leider met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, weet mensen goed in positie te brengen en mee te nemen naar het gewenste resultaat;
 3. Bent commercieel, resultaat- en verkoopgericht ingesteld;
 4. Bent besluitvaardig, ook onder hoge druk en bent stressbestendig;
 5. Bent oplossingsgericht, creatief, en bruist van energie;
 6. Hebt een helikopterview en weet meerdere processen tegelijk te managen;
 7. Hebt minimaal twee jaren coördinerende en operationele werkervaring in de horeca en ervaring met efficiënt werken en aansturen onder tijdsdruk tijdens piekmomenten;
 8. Hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een horecaopleiding;
 9. Hebt kennis van en ervaring met calamiteiten-procedures, evt. BHV, HACCP en Sociale Hygiëne;
 10. Bent bereidheid om minimaal 4 keer te werken in de week. Wisselend van s’ avonds, s’ nachts, in weekenden en op feestdagen;
 11. Je vindt het niet erg om actief mee te werken op de werkvloer als dit nodig is.

Je kunt solliciteren door op de "Solliciteren" knop te drukken en je motivatiebrief + cv te uploaden. Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen met MF horeca personeelsdiensten via het nummer 050-3112244. 

Deel deze pagina via