Medewerker cafetaria in Groningen/Vinkhuizen

 • Aantal uren per week 25 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 11
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Groningen

Over de functie

In de drukke piekmomenten sta jij voor je gasten klaar. Sterker nog, je hebt juist zin om hard te werken. Dan gaat de tijd zo lekker snel! Je kan snel schakelen tussen het maken van snacks, het opnemen en afrekenen van bestellingen, en zorgt ervoor dat de zaak er weer piekfijn uitziet na de 'spits'. Je bent een echte duizendpoot! We zijn op zoek naar een Medewerker cafetaria in Groningen/Vinkhuizen. 

Je dag begint vaak met een stukje voorbereiding. Je zorgt dat alle benodigde producten 'mise-en-place' klaarliggen, dat de zaak er mooi uitziet en dat je eventuele vragen voor de dag van tevoren besproken hebt (en dus niet in de spits). Goed voorbereid je werk ingaan geeft een stukje rust, en werkt fijn voor jou én je collega's.

Wat deze vacature erg leuk en uitdagend maakt, is dat je aangemoedigd wordt om jezelf te bewijzen. je komt in aanraking met verschillende soorten mensen, en je leert hier al vrij snel mee om te gaan. Ook is het een drukke zaak waar mensen uit de buurt komen binnenwaaien, maar ook de bezorgers van de vele Thuisbezorgd-bestellingen. De rustige momenten wisselen zich over de dag af met drukke piekmomenten. Dit is niet een bedrijf dat minimale inzet verwacht. Samen de schouders eronder, en samen de 'spits' doorkomen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde nieuwe collega die zin heeft in een uitdaging!

Vanwege de periodieke drukte op de zaak is het belangrijk dat je goed kunt communiceren. Duidelijke communicatie zorgt altijd voor een fijne werksfeer. Daarnaast is het ook belangrijk dat je kunt zeggen wanneer je een fout hebt gemaakt. Van je fouten leer je, immers!

Voor deze vacature zijn we wel op zoek naar iemand die weet wat het is om in de horeca te werken. Je hoeft niet persé eerder gewerkt te hebben als cafetariamedewerker, maar het is wel belangrijk dat je de horeca-werkdruk begrijpt en aankan. Mocht je nog niet alle kneepjes van het cafetariavak onder de knie hebben, dan is dit geen probleem. Je moet dan wel openstaan voor training en scholing. En, hoe meer kennis je vergaart hoe meer kans je maakt op een snelle loonsverhoging! 

De vacature staat open voor minimaal 25 uur, maar in overleg kan dit zeker uitgebreid worden naar meer. Je werkt vaak in de middag en de avond (vaak tussen 16:30 uur en 22:00 uur). Wat fijn is om te weten, is dat de roosters maandelijks worden vastgesteld, 2 weken voor het einde van de lopende maand. Je weet dus ver van tevoren wanneer je moet werken, want het plannen van je persoonlijke leven/hobby's erg makkelijk maakt. 

Over het bedrijf

Het bedrijf bestaat al 12.5 jaar. De huidige eigenaresse heeft de zaak in 2009 overgenomen en is toen verder gegaan met het bestaande concept van de cafetaria. Naast de cafetaria zelf zit ook een eetcafé. In Vinkhuizen is de cafetaria echt een begrip. Ze maken veel gerechten zelf. Ze verkopen naast patat en de nodige snacks, ook nog veel maaltijden en vis. Ze hebben onze eigen site en werken nauw samen met thuisbezorgd, waardoor ze een nog groter klantenbestand hebben.  

De cafetaria staat middenin de wijk. Iedereen kent elkaar, en iedereen voelt zich op hun eigen manier betrokken bij het bedrijf: ze zijn één grote familie! Daarnaast kun je voor vragen bij iedereen terecht. Er heerst een ongedwongen sfeer, alles is bespreekbaar. Uiteraard is er een leidinggevende, en krijg je sturing van de collega's die er al een tijdje werken. Zo leer je snel wat de gebruiken en maniertjes zijn van het bedrijf.

In het team werken zowel mannen als vrouwen, jong en oud, van alle afkomsten en met allerlei soorten levensovertuigingen: lekker multi-culti dus! 

Wat wij bieden

 • Een uitdagende werkplek in de buurt, met zeer leuke collega's;
 • Salaris op basis van Horeca CAO van € 11,- bruto per uur bij 21 jaar en ouder (afhankelijk van leeftijd, ervaring, scholing);
 • Opbouw van vakantiedagen en vakantiegeld;
 • Opbouw van pensioen;
 • Mogelijkheid om te leren.

Functie eisen

 • Je bent minimaal 25 uren per week beschikbaar;
 • Je hebt eerder in de horeca gewerkt (óf bent bereid heel veel te leren in een korte tijd);
 • Er wordt veel van je verwacht, dus stressbestendigheid, het kunnen schakelen en kunnen multitasken is nodig;
 • Je kunt hoofdrekenen (er is geen automatische kassa);
 • Je bent behulpzaam en collegiaal.

Een hele mooie en unieke vacature, zoals je kunt zien. Kan jij niet wachten om kennis te maken met deze opdrachtgever? Solliciteer dan direct op deze vacature via de website van www.mfhoreca.nl. Heb je toch nog wat vragen, of moet je nog éven over de streep getrokken worden? Daniël van MF horeca personeelsdiensten staat klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt hem bereiken op 050-3112244.

Deel deze pagina via