Sous-chef bij nieuwe bistro in Schoonloo

 • Aantal uren per week 38 uur
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Schoonloo

Over de functie

Kom jij net van een (koks)opleiding en zoek je het hogerop? Ben jij positief ingesteld? Vind jij het leuk om onderdeel te zijn van een in een nieuw jasje gestoken bistro in Schoonloo? Dan is deze vacature iets voor jou!

Voor een nieuwe bistro in Schoonloo zijn wij per 1 maart 2022 opzoek naar de rechterhand van de chef kok. Een echte ambassadeur van de zaak die in afwezigheid van de chef kok, de leidinggevende functie in de keuken kan overnemen. Het keukenteam bestaat uit vier à vijf medewerkers, die allen met veel energie aan deze nieuwe uitdaging beginnen. Een vaste plek in de keuken heb je niet, want je bent bereid om te wisselen tussen de warme kant en de koude kant.

Samen met de chef kok en de andere collega's maak je iets moois (en lekkers) van iedere dag. De ene keer kook je voor restaurant gasten, de andere keer voor wandelaars die in de Herberg overnachten en in de zomer voor gasten die genieten op het buitenterras. Verder is het belangrijk dat je een positieve werkhouding en motivatie hebt, dit draag je ook uit naar de rest van het team. Hard werken en hard lachen! Werkervaring is belangrijk, maar dit mag ook in de vorm van meewerk stages zijn die je hebt gedaan tijdens je studietijd.

Over het bedrijf

Je zult dus terecht komen in een gerenoveerde zaak in Schoonloo, waar een nieuwe start wordt gemaakt. De bistro staat voor een goed bord eten met (vaak biologische) producten uit de streek. Het eerste concept van de kaart is klaar, en dat ziet er al veelbelovend uit! Ze willen hun gasten een laagdrempelig en huiselijk gevoel meegeven. In de zaak is een restaurant te vinden waar 60 gasten plaats kunnen nemen, een lounge gedeelte en in de zomer staat er een zonovergoten terras klaar voor ook nog eens 60 gasten.

Wat wij bieden

Bij deze fulltime functie hoef je niet iéder weekend te werken! Verder bieden wij:

 • Een fulltime baan, waarbij de werkdagen bespreekbaar zijn
 • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
 • Een salaris conform horeca CAO op basis van leeftijd en ervaring
 • Opbouw van vakantiedagen, vakantiegeld en pensioen

Functie eisen

Om in aanmerking te kunnen komen voor deze functie ben jij:

 • In het bezit van een koksdiploma
 • In het bezit van sociale en organisatorische vaardigheden
 • Bereid om leiding te geven
 • Flexibel qua werkdagen en bereid om in het weekend te werken

Mocht je willen solliciteren, dan kun je dit direct online doen door op de "Solliciteren" knop te drukken op www.mfhoreca.nl. Mocht je nog vragen hebben, mag je telefonisch contact opnemen met Marijke op 050-3112244.

Deel deze pagina via