Ideale horeca bijbaan in Groningen

 • Aantal uren per week 16 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 5 en € 10
 • Dienstverband Oproepkracht
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Wil jij direct weer aan de slag in de horeca?  MF horeca helpt jou snel weer aan een ideale horeca bijbaan in Groningen. Dit kan zowel op flexibele basis bij verschillende opdrachtgevers of op basis van een rooster bij één opdrachtgever. Welke past het beste bij jouw levensstijl?

 • Flexpoule (horeca bijbaan)
  De ideale flexibele bijbaan: die heb jij als bedieningsmedewerker in onze horeca flexpoule. Want met jouw flexibiliteit werk je voor verschillende horeca bedrijven in en om Groningen. En dat kunnen we prima aan jou overlaten, want met jouw ervaring in de bediening en je gastvrijheid hoeven we je de regels van de horeca niet te vertellen. Jij kunt je als ervaren bedieningsmedewerker aanmelden voor onze horecapoule. Dit houdt in dat je niet een vaste werkplek of werktijden hebt, maar dat je iedere week zelf je beschikbaarheid invult. Aan de hand van jouw beschikbaarheid en onze beschikbare diensten plannen we samen je rooster. Zo werk je in de leukste horeca bedrijven, aan het water of middenin de stad. Heb je een favoriet? Wij proberen rekening te houden met jouw wensen.

 • Vaste poule
  Nog steeds flexibel, maar wel op één locatie: dat is het werken in onze vaste poule. Je werkt nog steeds op basis van jouw beschikbaarheid, maar doet dit liever niet op verschillende plekken in en rondom de stad Groningen.
  Je komt te werken bij één van onze vaste klanten. Elke klant heeft een eigen vaste poule waar jij je beschikbaarheid 2 à 3 weken van tevoren doorgeeft. Je werkt regelmatig met een vast team, en in overleg met jouw opdrachtgever bestaat eventueel de mogelijkheid om vaste werkdagen vast te stellen. Je werkt natuurlijk wel in de horeca, dus je stelt je flexibel op. 

Over het bedrijf

Wij zijn MF horeca personeelsdiensten. Onze afdeling bestaat uit een team van (ex-horeca)toppers die altijd voor je klaarstaan en jou verder op weg helpen in de horeca. Zo kunnen we je helpen aan een leuke (bij)baan in de horeca: van werken in de bediening tot hostess en van barmedewerker tot barista. Daarnaast bieden we een breed aanbod aan praktijkgerichte horecatrainingen en zijn we werkgever voor payrollkrachten die werkzaam bij diverse horecabedrijven in Nederland.

MF horeca personeelsdiensten staat voor korte lijnen, een persoonlijke benadering en passie voor het vak. Jij concentreert je op het werk en de aandacht voor de gasten, dan zorgen wij dat je daar alle tijd en ruimte voor hebt.
Visueel ingesteld? Check hier onze promovideo.

Wat wij bieden

Wat kun je van ons verwachten als wij je toevoegen aan ons team van horeca flexwerkers?

 • Je bent verzekerd van een flexibele bijbaan waarin je afwisselende horeca werkzaamheden uitvoert 
 • Je hebt regie over je eigen rooster als je voor onze flexpoule kiest
 • Je kunt (gratis) meedoen aan praktijkgerichte horecatrainingen via MF horeca
 • Je ontvangt salaris op basis van de CAO Horeca (of de cao die geldt bij de opdrachtgever waar jij komt te werken), en bouwt gewoon vakantiedagen en vakantiegeld op
 • Je bouwt pensioen op na 8 gewerkte weken

Functie eisen

Natuurlijk ben jij & zijn wij erg flexibel, maar elke baan komt met een aantal functie-eisen. Indien je vast bij één opdrachtgever gaat werken, kun je met deze opdrachtgever specifieke details bespreken.
Wat we in elk geval van jou verwachten:

 • Je bent minimaal 12-16 uren per week beschikbaar
 • Je bent bereid om in de avonden en/of weekenden te werken
 • Je vindt het geen probleem om op locaties te werken in en om de stad Groningen
 • Je hebt ervaring in de horeca, bijvoorbeeld als bar-/bedieningsmedewerker of cateringmedewerker
 • Je bent minimaal 18 jaar of ouder


Wil je een bijbaan als horecamedewerker in de regio Groningen en wil je onze vaste of flexibele horecapoule komen versterken? Bij de heropening van de horeca hebben wij erg veel plekken beschikbaar én kun je direct aan het werk. Je kunt je reactie achter laten via de online sollicitatiebutton. Let op: cv  en motivatie verplicht. 

Vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan gerust contact op met de vestiging MF horeca, bereikbaar op telefoonnummer 050-3112244.

Deel deze pagina via