Medewerker bediening Garnwerd aan Zee

 • Aantal uren per week 38 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 11
 • Dienstverband Vakantiewerk
 • Standplaats Garnwerd

Over de functie

Zie jij jezelf al als bedieningsmedewerker langs de oevers van het Reitdiep? Als bedieningsmedewerker zorg je dat het jouw gasten aan niets ontkomt. Met je enthousiasme en energie neem je hen mee in de fijne sfeer die het restaurant biedt. Je zorgt ervoor dat je samen met je collega’s aan de verwachting van de gasten voldoet. Ook vindt je het leuk om een gezellig praatje met je gasten te maken en ben je altijd behulpzaam.

Je hebt verschillende werkzaamheden als bedieningsmedewerker: wijkloper, runner of barmedewerker. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het juist zo leuk! Als wijkloper zorg jij continu voor je gasten. Het ontbreekt hen aan niets en samen met de runners zorg jij dat alles goed verloopt. Als runner bedien je alle gasten met eten en drinken. Je leert hoe je met drie borden loopt en met een dienblad. Ook zorg je dat alle tafels schoon zijn en zie jij wanneer een gast hulp nodig heeft. Als barmedewerker zorg je voor de drankbestellingen van de gasten die via de wijklopers binnen komen. Ook zien gasten als eerste jouw glimlach wanneer zij de zaak binnenlopen.

Voor deze functie hoef je niet perse horeca ervaring te hebben, maar je moet het wel willen leren! Met passie voor de horeca en je eigen intrinsieke motivatie, gaat er een mooie wereld voor je open. Je komt in een leuk team, waar iedereen elkaar helpt. Verder wordt getraind door de opdrachtgever en kom je zo alle fijne kneepjes van het vak te weten. Heb je wel enige ervaring, is dit natuurlijk mooi meegenomen!

Bij deze opdrachtgever kunnen de uren die je werkt flexibel zijn. Ben jij hongerig voor meer uren? Dan kan dit ook! De functie kan namelijk uitgebreid worden naar fulltime.

Over het bedrijf

Garnwerd aan Zee, een modern en charmant restaurant aan de oevers van het Reitdiep. Waar vroeger nog de vrachtschepen langs voeren, kunnen nu bootjes aanmeren bij de haven. Het is een unieke locatie met diner, bruiloften, feesten, evenementen en vergaderingen. Het een is een multifunctionele horecagelegenheid, er is van alles te doen én te beleven!

Onder het personeel hangt een informele sfeer, waar je snel wordt opgenomen. Ze sluiten graag de werkdag gezamenlijk af, omdat je samen zorgt dat de werkdag een succes wordt!

Wat wij bieden

 • Een salaris conform CAO Horeca van minimaal €10,48 vanaf 21 jaar;
 • Een gezellige en unieke werkplek;
 • Een flexibel rooster;
 • Pensioenopbouw na 26 gewerkte weken;
 • Reiskosten vergoeding.

Functie eisen

 • Je bent fulltime OF parttime beschikbaar;
 • Je hebt enige horeca-werkervaring of wilt dit leren;
 • Je kunt goed werken in teamverband.

Ben jij de hardwerkende en enthousiaste kandidaat die niet kan wachten om weer de horeca in te gaan? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Marijke op telefoonnummer 050-3112244.

Deel deze pagina via