Cateringmedewerker bij de Hanzehogeschool in Groningen

 • Aantal uren per week 24 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 11
 • Dienstverband Oproepkracht
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Op zoek naar een flexibele baan voor doordeweeks in Groningen Stad? We zijn op zoek naar een catering medewerker die de kassa kan bedienen, broodjes kan maken, en mee kan helpen tijdens partijen. Je zorgt als catering medewerker op locatie, voor alles wat met eten en drinken te maken heeft. Je bent dus ook graag de hele dag in de weer. Je zorgt niet alleen dat de broodjes op tijd klaar liggen, maar ook dat de gasten kunnen genieten van een vers sapje of biedt hulp bij de koffiemachine. Ook sta je graag voor anderen klaar, van begin tot eind verzorg jij je gasten. Je heet ze welkom, zorgt dat er eten voor hen klaar ligt, zorgt dat de koeling gevuld is met drinken en snacks, maar zorgt ook dat ze hun aankopen kunnen afrekenen. Dit alles doe je met je brede glimlach en goede service! Wanneer er een evenement is, ben jij ook van de partij. Je vindt het dus niet erg om niet alleen overdag, maar ook af en toe in de avond te werken. Je zorgt dat alles gereed staat in de zalen, voordat het spektakel begint. Dit doe je niet alleen, maar samen met je collega's. 

Je kunt bij deze opdrachtgever op flexibele basis werken. Dat wil zeggen dat je 8 uur per week kunt werken, maar ook 28 uur. In overleg met MF en de opdrachtgever wordt jouw rooster wekelijks samengesteld. In een handige en overzichtelijke app op je telefoon kun je altijd zien hoe laat en wáár je staat ingepland. Je kan dus op verschillende locaties, van dezelfde opdrachtgever, worden ingepland. Geen paniek! Al deze locaties hanteren dezelfde werkwijzen én zijn in de stad Groningen, dus je kunt ze allemaal bereiken op je fiets. Houdt er rekening mee, dat tijdens schoolvakanties, de opdrachtgever gesloten is. MF horeca biedt je tijdens deze vakanties vervangend werk aan.  

Over het bedrijf

De opdrachtgever is onderdeel van een grote organisatie gevestigd over heel Nederland. Zij bieden hun catering diensten bij verschillende bedrijven aan, waardoor zij zichzelf kunnen vestigen in deze bedrijven. Zo verzorgen ze niet alleen vele kantines, maar zijn ze ook toonaangevend in facilitaire management. 

Wat wij bieden

 • Je salaris wordt bepaald op basis Cao van de opdrachtgever 
 • Je kunt wekelijks je eigen beschikbaarheid aanleveren via onze handige planningsapp
 • Je kunt het werken in de catering bij de Hanze ook combineren met andere klussen/partijen/evenementen van MF horeca

Functie eisen

 • Je bent in ieder geval 1 volle dag in de week beschikbaar (maar, je mag ook 5 dagen per week werken)
 • Je hebt enige ervaring met horeca/catering, of bent bereid trainingen te volgen om dit te leren
 • Je hebt een representatief voorkomen
 • Je communicatief vaardig
 • Je hebt een positieve grondhouding

Neem snel contact met ons op via 050-3112244 indien je nog meer vragen hebt over deze vacature. Je kunt vragen naar Marijke. Mocht je meteen willen solliciteren dan willen wij je verzoeken om online te solliciteren via de website www.mfhoreca.nl. Klik op de "Solliciteren" knop onderaan de vacature.

Hopelijk tot snel bij MF horeca!

Deel deze pagina via