Allround cafetariamedewerker Grote Markt Groningen

  • Dienstverband Oproepkracht
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Voor een cafetaria in hartje binnenstad van Groningen zijn wij op zoek naar een parttime medewerker die graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt en flexibel inzetbaar is. Heb jij al enige ervaring als cafetariamedewerker? Dan is dat mooi meegenomen!

Wij zoeken voor deze opdrachtgever voornamelijk een medewerker die door de weeks kan werken, maar ook in het weekend kan je af en toe ingezet worden. De shifts verschillen tussen overdag, avond en in de nacht. Je dient dus zeer flexibel inzetbaar te zijn voor deze baan.

Daarnaast is multitasken echt voor jou weggelegd en doe je dat ook nog eens met een grote glimlach op je gezicht. Boven de frituur die op 180 graden staat weet jij je hoofd koel te houden en behoud je het overzicht in de zaak. Het kan namelijk best druk worden tijdens je shift, maar dat is voor jou geen probleem!

Over het bedrijf

Deze cafetaria is een echt begrip binnen de stad Groningen en is vaak open tot in de vroege uurtjes wanneer de vogeltjes weer fluiten. Het is een bekende plek waar menig student en stadjer nog snel de befaamde eierbal of hamburger meepakt voordat zij op de fiets naar huis stappen. Aan gezelligheid dan ook geen gebrek op deze werkplek, want je maakt elke dienst weer wat anders mee.

Wat wij bieden

We bieden jou in deze functie als cafetariamedewerker het volgende:

  • Een salaris gebaseerd op het Horeca CAO, afhankelijk van je leeftijd en ervaring
  • Een parttime werkplek met uitzicht op een fulltime dienstverband
  • Leuke en centrale plek met veel klantcontact

Functie eisen

Wij vragen het volgende van jou:

  • Je hebt enige ervaring met het werken in een cafetaria
  • Je hebt geen probleem met wisselende werktijden (dag, avond en nachtdiensten)
  • In verband met deze wisselende werktijden ben je minimaal 18 jaar oud

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en sta je te poppelen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan gelijk door de op de solliciteer knop te drukken! Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Daniël via 050-3112244. Hopelijk zien we je snel!

Deel deze pagina via