Allround cafetariamedewerker Fastfood-restaurant Stadskanaal

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 16
  • Dienstverband Oproepkracht
  • Standplaats Stadskanaal

Over de functie

Voor dit gezellig restaurant zijn wij op zoek naar een allround cafetariamedewerker die van alle markten thuis is. Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat alle gasten met een glimlach bediend worden. Als cafetariamedewerker krijg jij veel verantwoordelijkheid en de werkzaamheden zijn erg gevarieerd. Zo neem jij bestellingen op, bedien jij klanten, bezorg je, en niet geheel onbelangrijk: Bak jij snacks en frites en bereid je de lekkerste maaltijden! Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden, aangezien jij door kan groeien tot leidinggevende of bedrijfsleider. Ervaring is belangrijk zodat het team compleet kan worden gemaakt. Je zal als cafetariamedewerker niet vies zijn van een beetje hard werken, het kan namelijk best druk zijn in het restaurant. Je handen uit de mouwen steken is dus aan jou besteed!

Over het bedrijf

Je komt te werken in een authentiek familiebedrijf waarbij service en kwaliteit voorop staat. Het bedrijf is al een aantal jaren gevestigd in Stadskanaal en is dan ook een bekende onder de echte Knoalster! Vertrouwen en zelfstandigheid staat hoog in het vaandel, en je zult dan ook voor een langere periode te komen werken bij het bedrijf als het aan de eigenaar ligt.

Wat wij bieden

Wij bieden jou in deze verantwoordelijke functie als cafetariamedewerker in Stadskanaal het volgende:
- Reiskostenvergoeding
- Een plek waar jij de kans krijgt om door te groeien en jezelf te ontwikkelen
- Een dynamische werkplek.

Functie eisen

De opdrachtgever vraagt van jou het volgende:
- Flexibele werkhouding, zowel qua tijden als werkzaamheden
- Meerdere dagdelen beschikbaar per week
- Je woont in de buurt van Stadskanaal

Mocht je nog vragen hebben, of ergens over twijfelen, bel dan even. Je kunt voor meer informatie opnemen met Team Planning van MF horeca. Je kunt ons bereiken op 050 – 3112244. Meteen solliciteren mag natuurlijk ook. Druk dan op de “Solliciteren knop”

Deel deze pagina via