Allround Horecamedewerker Veenhuizen

  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Eext

Over de functie

Voor een nieuwe opdrachtgever in het historische Veenhuizen zijn wij op zoek naar een allround horecamedewerker. Dit houdt in dat je in kan worden gezet voor verschillende horecataken. Denk hierbij aan bediening en een handje helpen in de keuken. Met jouw enthousiasme zorg je keer op keer voor een lach op het gezicht van de gast. Jij bent hét visitekaartje van deze cafetaria en servicegerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel.

Het woord cafetaria dekt de lading van deze bijzondere eetgelegenheid niet helemaal. Het is namelijk gevestigd in een oude molen, die is omgetoverd tot een knusse en intieme plek. Een te gekke werkplek dus! Horeca ervaring is voor deze functie niet vereist, maar wel mooi meegenomen. Ben je bereid om alle kneepjes van het vak te leren? Dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren voor deze functie als allround horecamedewerker.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd op een unieke locatie in het gevangenisdorp Veenhuizen op het maallust terrein met een heerlijk terras. Het team waarin je terecht komt is klein maar fijn.

Gasten kunnen hier genieten van huisgemaakte frietjes met verschillende soorten stoofvlees. Ook verkopen ze huisgemaakte krokketten met bijzondere smaken en andere snacks. Lokaal, ambachtelijk, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn de kernwoorden van deze opdrachtgever.  

Wat wij bieden

We bieden jou in deze functie als cafetariamedewerker het volgende:

  • Een salaris gebaseerd op het Horeca CAO + pensioenopbouw, afhankelijk van je leeftijd en ervaring
  • Je kan zowel parttime als fulltime aan de slag bij deze opdrachtgever
  • Een unieke werkplek waar je alle kneepjes van het vak kan leren
  • Je krijgt in deze functie veel vrijheid

Functie eisen

Wij vragen het volgende van jou:

  • Je bent minimaal 16 jaar oud
  • Het is handig als je in de buurt van Veenhuizen woont of op eigen gelegenheid naar de locatie kan
  • Je hebt van nature een vriendelijke persoonlijkheid en steekt graag je handen uit de mouwen

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en sta je te poppelen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan gelijk door de op de solliciteer knop te drukken! Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Femke via 050-3112244. Hopelijk zien we je snel!

Deel deze pagina via