Vakantie bijbaan keukenmedewerker Wedderbergen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 12
  • Dienstverband Vakantiewerk
  • Standplaats Wedde

Over de functie

Ben jij op zoek naar dé ideale horeca bijbaan deze zomer op een tof vakantiepark? Lees dan snel verder! 

Jouw nieuwe werkgever is op zoek naar extra hulp tijdens de vakantie. Je gaat meehelpen in de keuken en de gasten van de lekkerste snacks, pizza’s en ijsjes voorzien.
De geschikte kandidaat is een echte aanpakker en is bestand tegen werken onder tijdsdruk. Vooral in de zomer is het erg druk op de camping en dat kan rond etenstijd stressvolle situaties opleveren. Daarnaast zou het mooi zijn als je veel uren beschikbaar bent om volledig mee te draaien.

Heb je al een beetje catering of keukenervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Ben je bereid om dit te leren? Dan mag je uiteraard ook solliciteren!

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever is een 5 sterren camping gelegen dichtbij het dorp Wedde in de provincie Groningen. Het betreft een familiebedrijf waar ieder nog jaar nog flink geïnvesteerd wordt, zo ook nu in een spiksplinternieuwe horeca project. Naast een nieuwe keuken zijn er ook diverse faciliteiten als bijv. een overdekt zwembad en grote waterspeeltuin. Een hele toffe werkplek dus! De omgeving van het park biedt veel fiets-, wandel- en vaarmogelijkheden waardoor een deel van de klanten ook uit daggasten en voorbijgang bestaat.

Wat wij bieden

Wat wij jou bieden in de functie als horecamedewerker: - Een toffe horeca bijbaan deze zomer;

- Eventueel inclusief slaapplaats, sollicitanten buiten Groningen zijn dus ook van harte welkom;

- Een salaris gebaseerd op CAO recreatie. Dit is afhankelijk van jouw leeftijd; - De kans om horecaervaring in de keuken op te doen; - Na je werkdag kun je een heerlijke duik nemen in het zwembad.

Functie eisen

Wij verwachten het volgende van jou als keukenmedewerker:

- Je bent tussen 16 juli en 28 augustus beschikbaar om te werken (dagen in overleg)

- Je brengt gezonde dosis humor met je mee ☺;

- Je draait je hand niet om voor overige werkzaamheden, denk aan bijspringen in de afwas

Deel deze pagina via