Horeca bijbaan MartiniPlaza Groningen

  • Aantal uren per week 16 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 11
  • Dienstverband Oproepkracht
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Wil jij werken tijdens verschillende kleine en grote evenementen? Denk hierbij aan de thuiswedstrijden van Donar, theatervoorstellingen, congressen of dance-feesten. Staat gastvrijheid bij jou hoog in het vaandel en straal je dat uit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn voor het nieuwe seizoen (vanaf september 2022) op zoek naar parttime horeca medewerkers die graag willen bijdragen aan de ultieme gastbeleving van de grootste evenementenlocatie in Noord-Nederland.

Zijn evenementen jouw ding en heb je een hart voor de horeca? Dan is de vaste horecapoule van MartiniPlaza misschien wel iets voor jou!

Je werkzaamheden kunnen per dag verschillen. De ene dag sta je achter de bar bij het theater en de andere dag help je in de garderobe tijdens een groot congres. Het is dus erg divers en geen dag is hetzelfde. Hieronder een greep uit de veel voorkomende werkzaamheden:

- Barwerkzaamheden
- Kassawerkzaamheden tijdens grotere events
- Restaurantmedewerker
- Je zorgt voor een nette en schone werkplek
- Je bent niet te beroerd om andere voorkomende horecawerkzaamheden uit te voeren

Doordat de evenementen per dag verschillen zul je moeten werken onder een hoge mate van drukte: stressbestendigheid en overzicht kunnen houden is dus wel belangrijk. Als horeca medewerker van de vaste poule van MartiniPlaza, geef jij wekelijks je beschikbaarheid door middels een app. Je bepaalt dus vaak zelf wanneer je werkt. (Met uitzondering van zeer grote evenementen waarbij alle collega's nodig zullen zijn, echter zijn deze ver van te voren bekend).

Als onderdeel van het horecateam ben jij multifunctioneel en flexibel inzetbaar. Je zal voornamelijk bar- en bedieningswerkzaamheden uitvoeren maar kan ook ingezet worden als host in het theater, muntverkoop of bijvoorbeeld bij ondersteuning voor catering.

Over het bedrijf

MartiniPlaza is een van de hotspots van Groningen en biedt onderkomen aan verschillende grote evenementen, sportwedstrijden, voorstellingen en overige zakelijke uitingen. Jaarlijks ontvangt MartiniPlaza Groningen ongeveer 500.000 bezoekers. Beurzen en congressen, concerten en dansfeesten, theater en sportwedstrijden, zakelijke bijeenkomsten en workshops. Voor enkele tot duizenden bezoekers. Dit doet MartiniPlaza samen met een enthousiast team. Van binnenkomst tot slotapplaus.

Wat wij bieden

Naast een leuke en vooral uitdagende horeca bijbaan, bieden wij je:

- Ongelooflijk leuk werkplek(ken) en een erg gezellige tijd
- Een marktconform salaris
- Pensioenopbouw na 8 gewerkte weken
- Ruimte voor ontwikkeling en bij voldoende enthousiasme en betrokkenheid kan MartiniPlaza je meenemen in het leerproces

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de vaste poule van horeca medewerkers van MartiniPlaza ben jij bovenal representatief, gastvrij en heb jij oog voor detail. Daarnaast ben je:

- Een enthousiaste kandidaat die bereid is om alle kneepjes van het horecavak te leren door middel van leuke trainingen
- Bereid om minimaal 12 tot 16 uur per week te werken (2 á 3 diensten per week)
- De dagen dat je beschikbaar bent ook bereid om in de avonden en weekenden te werken
- Stressbestendig en kun je overzicht houden
- Horecaervaring is gewenst, maar geen pré zolang je bereid bent je voor de volle 100% in te zetten tijdens de trainingen en je diensten

Ben je enthousiast geworden om aan de slag te gaan op deze toffe evenementenlocatie via MF horeca? Solliciteer dan snel! Voor vragen kun je contact opnemen met Femke van MF Horeca via 050-3112244.

Deel deze pagina via