Ervaren Zelfstandig werkend kok / Sous Chef Eetcafé De Branderij

 • Aantal uren per week 38 uur
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Voor een populair werelds eetcafé, midden in de stad van Groningen, in de oude koffiebranderij, zijn wij opzoek naar een (Sous chef) kok. Ben je een zelfstandig werkend kok met ruime ervaring of een sous chef? Kun jij de kwaliteit bewaren waar het bedrijf al jaren hard aan heeft gewerkt én wil jij samen doorbouwen aan dit concept? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Het eetcafé is een klein bedrijf, maar met een gezellig en hecht team. Waar stressvolle horeca situaties ontstaan, lossen zij dit gezamenlijk met respect en fatsoen op, door met elkaar te blijven praten. Een rustige avond met weinig gasten, is tegenwoordig bijna uitzonderlijk voor het bedrijf. Na een leuke dag, hard werken, wordt er na de tijd ook graag een borrel gedaan met de collega’s. De sfeer is erg gemoedelijk in het team van ongeveer 20 mannen en vrouwen.

Wil je nog graag persoonlijk door blijven groeien? Dan zijn hier ook voldoende mogelijkheden voor! Alles is hierin bespreekbaar. De uren die je maakt, worden verdeeld in een 4- en een 5-daagse werkweek. Hier dien je dus wel flexibel in te zijn. Verder is er juist veel vrijheid binnen de kaders, wanneer je kijkt naar de manier waarop er leiding wordt gegeven. Een eis voor deze vacature is een afgeronde koksopleiding MBO Niveau 3, waarbij je ruime ervaring hebt opgedaan aan zowel de warme als de koude kant.

Over het bedrijf

In de karakteristieke pand van de oude koffiebranderij van H. Smith in Groningen, is nu het populaire eetcafé te vinden, waar plek is voor 140 eters. Je kunt zowel binnen plaatsnemen in het gezellig ouderwetse, maar warme interieur als buiten op het heerlijk zonnige terras. De menukaart is gebaseerd op de oude heer Smith, die over de hele wereld naar de beste koffie opzoek was. Je vindt hier dus gerechten met de lekkerste recepten vanuit de hele wereld, waarbij altijd verse en natuurlijke ingrediënten gebruikt worden. Ook is er altijd een daghap beschikbaar, naast het uitgebreide menu.

Wat wij bieden

Wij bieden jouw in de functie van Zelfstandig werkend kok/Sous Chef het volgende:

 • Meteen uitzicht op vast dienstverband
 • Een bespreekbaar salaris, gebaseerd op je leeftijd en ervaring;
 • Een werkplek om je verder te ontwikkelen in de keuken;
 • Een werkplek waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën;
 • Een hecht team, waarbij gezelligheid en respect voorop staat.

Functie eisen

Wij vragen het volgende van jou:

 • Je bent bij fulltime beschikbaar (38 uur);
 • Je bent een gemotiveerde en enthousiaste ervaren Zelfstandig werkend kok of Sous Chef;
 • Je bent communicatief sterk en sociaal;
 • Een afgeronde koksopleiding MBO niveau 3.

Denk jij na het lezen van deze vacature: dit is dé baan voor mij?

Solliciteer dan gelijk door de op de solliciteer knop te drukken! Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Team Planning via 050-3112244. Hopelijk zien we je snel!

Deel deze pagina via