Accountmanager (nieuw te openen vestiging in Leeuwarden)

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2229 en € 3804
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Hé ambassadeur van de horeca. Jij bent wel toe aan een nieuwe uitdaging, toch? Dat komt goed uit. Want wij willen ons marktaandeel in Leeuwarden gaan veroveren en daar komt jouw ervaring in de sales goed van pas. Aan jou de eer om bij ondernemers en werkzoekenden in de horeca top of mind te worden. Voor jou als accountmanager heel eenvoudig, want jij kent Leeuwarden als je broekzak en door je uitgebreide netwerk in de horeca, weet jij je doelen wel te halen. Grijp jij deze unieke kans? 

Als accountmanager voor MF Horeca in Leeuwarden verzilver jij een hele unieke kans. In Groningen is MF Horeca al jaren dé dienstverlener op het gebied van horecapersoneel. Daarom willen wij onze horizon graag verbreden. En die verantwoordelijkheid willen we aan jou toevertrouwen. Want met jouw aan het roer ben je binnen no-time hét boegbeeld van MF Horeca in Leeuwarden. Nadat jij ons succesvol inwerkprogramma hebt afgerond, inclusief systeemkennis, sales, tap- en baristatraining ben je klaar om een talentvolle pool aan flexmedewerkers op te bouwen. Hier sta je niet alleen voor. Samen met een collega accountmanager geef je onze dienstverlening in jouw regio vorm.   

Vanuit deze rol zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden: 

 • Nieuwe klanten verbinden. Jij bent in staat om naast het uitbrengen van offertes ook daadwerkelijk de deal te sluiten.
 • Een pool van flexmedewerkers opbouwen. Naast je klantenportefeuille werf en selecteer je ook flexmedewerkers.
 • Werven van kandidaten. Dit de je via verschillende kanalen zoals eigen netwerk, jobboards en social media. 
 • Trainen, coachen en begeleiden van horecapersoneel. Onze 5-sterrenopleiding voor flexmedewerkers bevat een basistraining, wijn- & spijstraining, baristatraining, gastheer-/gastvrouwtraining én een party- & eventmangementtraining die jij zelf gaat geven aan jouw kandidaten. 

Nadat de basis staat, met een sterk en goed opgeleid team aan flexmedewerkers, is het zaak om klanten en opdrachtgevers binnen te halen. Dit doe jij door horecazaken te bellen of door langs te gaan om meer te vertellen over onze dienstverlening. Sales is dus heel belangrijk in deze functie.  

Over het bedrijf

MF horeca personeelsdiensten is al jarenlang hét uitzendbureau voor de horecabranche in Noord-Nederland. Onze flexmedewerkers komen op de tofste plekken. Wij trainen zelf ons uitzendpersoneel, waardoor de opdrachtgever kan rekenen op geroutineerde en vaardige krachten.

Je krijgt een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer open, collegiaal en familiair. Vanuit ons fraaie nieuwe pand in Leeuwarden ga je aan de slag, waarbij jouw collega’s in Groningen altijd voor jou klaar staan.

Wat wij bieden

Wij bieden een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, met daarin onder meer een collectieve pensioenregeling, bonus- én winstuitkering en veel vrijheid om de functie zelf in te vullen. Dit vullen wij aan met: 

 • Een salaris dat ligt tussen de € 2.229,- en € 3.804,- bruto per maand (afhankelijk van je werkervaring) 
 • Toeslag mocht je eens op zaterdag (125%) of een zon- en feestdag (150%) werken 
 • Telefoon(dienst)vergoeding van € 40,- netto per week 
 • 26 vakantiedagen en 13 ATV-dagen per jaar (in vrije tijd of in salaris) 
 • Laptop en mobiele telefoon en de mogelijkheid om hybride te werken 
 • Een intern trainingsprogramma  
 • Een actieve personeelsvereniging (met activiteiten als bowlen, pubquiz, bingo, stedentrip, et cetera) 

Functie eisen

nergiek, resultaatgericht, overtuigend en een echte doorzetter. Zo kunnen wij jouw persoonlijkheid omschrijven. In de functie van accountmanager kun jij al je ondernemersdrift kwijt. Je krijgt energie van een baan waarin diversiteit centraal staat en waar geen dag hetzelfde is. Dit vul jij aan met: 

 • Relevante ervaring in of met de horecabranche  
 • Ervaring in een soortgelijke functie zoals: consultant, intercedent, recruiter of accountmager 
 • 32 tot 40 uur per week beschikbaar 
  Rijbewijs b 

Is deze pioniersfunctie, accountmanager voor MF Horeca in Leeuwarden, iets voor jou? Laat het ons dan weten. Je kunt contact opnemen met Marije Klomp, bereikbaar op 06 – 23 70 99 91 of mklomp@abiant.nl.

Deel deze pagina via