Zelfstandig werkend kok bij Hotel Ekamper (in Noord-Groningen)

 • Aantal uren per week 38 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2524 en € 3174
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Roodeschool

Over de functie

Een hotel gelegen in Noord-Groningen is op zoek naar een fulltime zelfstandig werkend kok. Zelfstandig werken is natuurlijk belangrijk, maar bij Hotel Ekamper werkt een hecht team van medewerkers met wie je dagelijks contact hebt. Ben jij op zoek naar een mooie nieuwe uitdaging, lees dan even verder...

Voor onze opdrachtgever Hotel Ekamper in Roodeschool zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend kok die zowel zelfstandig als in een team goed uit de verf komt. Het betreft een veelzijdige functie waarin de verhouding werk en vrije tijd volledig in balans ligt. Mis je dit in je huidige baan, of ben je op zoek naar een baan met een goeie werk-privé balans, dan kan dit wel eens jouw baan zijn!

Het werk is veelzijdig omdat de afwisseling tussen verschillende werkzaamheden en activiteiten hoog ligt. Het ene moment kook je à la carte, het andere moment maak je een buffet klaar. Ook worden er feesten, bruiloften en partijen gehouden op de locatie wat natuurlijk zorgt voor veel afwisseling in werkzaamheden. Tot slot wordt het volgen van externe cursussen aangemoedigd. Mocht je hier behoefte aan hebben is er in overleg met de opdrachtgever veel mogelijk. Deze scholing wordt ook nog eens vergoed! 

We zijn op zoek naar een kandidaat die deze afwisseling goed kan balanceren. Iemand die hier energie van krijgt. Daarnaast vinden we het belangrijk dat deze persoon een sociale insteek heeft en betrokken is bij het bedrijf en de mensen die er werken. Ook is het belangrijk dat je je ervan bewust bent dat je naast keukenwerkzaamheden ook de nodige administratie uitvoert. Denk hierbij aan het doen van bestellingen, stocken, tht. Maar als kok hoeven we jou dat waarschijnlijk niet te vertellen...

Wil je parttime werken, dan is dit in overleg mogelijk.


Over het bedrijf

Het hotel is gevestigd in Roodeschool in een typisch landschapsdecor van Noord-Groningen nabij de Eemshaven. Het hotel kent een lange, interessante geschiedenis en is sinds 1970 hard aan het uitbreiden. Inmiddels bestaat het hotel uit 27 kamers, verschillende zalen, een café en drie restaurants. Het menu is variërend, waardoor gasten kunnen kiezen voor zowel eenvoudige als luxere gerechten, buffetten en maaltijden. Gastvrijheid en persoonlijke inzet zij de key van dit hotel.

Je komt te werken in het keukenteam van Hotel Ekamper, welke op dit moment bestaat uit 3 vaste koks, aangevuld met stagiaires, leerlingen, en weekendhulpen. Leuk feitje: de keuken is één van de grootste horecakeukens op het platteland van Groningen. Daarnaast is de keuken voorzien van alle moderne apparatuur, waaronder de nieuwste Combisteamer van Rational, een Flexi-chef van MKN, Altoshaam lades en diverse andere apparatuur.

Wat wij bieden

Naast dat je mag werken op een zeer mooie plek in onze provincie, biedt de opdrachtgever het volgende:

 • Salaris van maximaal € 3174,00 op basis van het Horeca CAO
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 cent/km bovenop je salaris
 • Opbouw van vakantiegeld en vakantiedagen (25 vakantiedagen)
 • Opbouw van pensioen
 • De mogelijkheid om cursussen te volgen (wordt vergoed), en  door te groeien, mocht je deze ambitie hebben


  • Salaris op basis van Horeca CAO, je wordt ingeschaald a.d.h.v. je ervaring en evt. behaalde diploma's
  • Parttime werken is mogelijk in overleg
  • Vaste vrije dag is ook mogelijk in overleg


Functie eisen

Wij vragen het volgende van jou:

 • Je bent sociaal en betrokken
 • Je kunt snel schakelen; je kunt goed omgaan met diversiteit/afwisseling in werkzaamheden
 • Je houdt een goeie balans tussen werk en privé
 • Je neemt je verantwoordelijkheid
 • Je bent een harde werker

Enthousiast geworden om als zelfstandig werkend kok aan de slag te gaan bij dit sfeervolle hotel-restaurant? Solliciteer dan gelijk door de op de solliciteer knop te drukken! Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Team MF Horeca Groningen via 050-3112244. Hopelijk mogen we je snel feliciteren met deze fantastische nieuwe baan! Reageren kan tot uiterlijk 28 april 2023. 

Deel deze pagina via