Medewerker cafetaria in Groningen (Vinkhuizen)

 • Aantal uren per week 12 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 7 en € 11
 • Dienstverband Oproepkracht
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Ben jij de nieuwe chef frituur? En ben je zelf ook niet vies van een hapje uit de muur? Dan is dit de ideale bijbaan voor jou!

De welbekende cafetaria in Vinkhuizen: Het Vinkennest is opzoek naar een nieuwe medewerker!

Jij bent als cafetaria medewerker voor dit bedrijf in Groningen dé multitasker van het team. Je bent niet bang om hard te werken in piekmomenten en weet dat je soms moet doorzetten. Je staat klaar voor de gasten en maakt de lekkerste snacks, je neemt bestellingen op en zorgt dat de zaak er altijd netjes uitziet. Maar dat is nog niet alles! Je leert ook omgaan met verschillende soorten mensen en krijgt de kans om jezelf te bewijzen. Het is een drukke zaak waar mensen uit de buurt binnenlopen en waar veel Thuisbezorgd-bestellingen worden afgehaald, maar met jouw inzet en met de hulp van je collega’s kom je er samen altijd doorheen.

Het Vinkennest zoekt iemand die weet van aanpakken en niet bang is om te leren. Ervaring in de horeca is niet vereist, maar je moet wel begrijpen wat werken onder druk betekent. Daarnaast moet je kunnen hoofdrekenen. Geen zorgen als je nog niet alle kneepjes van het vak kent, want wij bieden training en scholing aan. En hoe meer je leert, hoe meer kans op een snelle loonsverhoging!

De vacature staat open voor 8-12 uur per week, met de mogelijkheid tot uitbreiding. Je werkdagen zijn vaak op vrijdag, zaterdag en(/of) zondag, van 16.00-22.00 uur. Het rooster wordt ruim van te voren vastgesteld, wat het plannen van je persoonlijke leven makkelijker maakt!


Over het bedrijf

Het bedrijf bestaat al 12,5 jaar. De huidige eigenaresse heeft de zaak in 2009 overgenomen en is toen verder gegaan met het bestaande concept van de cafetaria. Naast de cafetaria zelf zit ook een eetcafé. In Vinkhuizen is de cafetaria echt een begrip. Ze maken veel gerechten zelf. Ze verkopen naast patat en de nodige snacks, ook nog veel maaltijden en vis. Ze hebben onze eigen site en werken nauw samen met Thuisbezorgd, waardoor ze een nog groter klantenbestand hebben.

De cafetaria staat middenin de wijk. Iedereen kent elkaar, en iedereen voelt zich op hun eigen manier betrokken bij het bedrijf: ze zijn één grote familie! Daarnaast kun je voor vragen bij iedereen terecht. Er heerst een ongedwongen sfeer, alles is bespreekbaar. Uiteraard is er een leidinggevende, en krijg je sturing van de collega's die er al een tijdje werken. Zo leer je snel wat de gebruiken en maniertjes zijn van het bedrijf.

In het team werken zowel mannen als vrouwen, jong en oud, van alle afkomsten en met allerlei soorten levensovertuigingen: lekker multi-culti dus!

Wat wij bieden

 • Een uitdagende werkplek in de buurt, met zeer leuke collega's;
 • Salaris op basis van Horeca CAO van € 11,75- bruto per uur bij 21 jaar en ouder (afhankelijk van leeftijd, ervaring, scholing);
 • Opbouw van vakantiedagen en vakantiegeld;
 • Opbouw van pensioen;
 • Mogelijkheid om te leren.

Functie eisen

 • Je bent minimaal 8 uren per week beschikbaar;
 • Je hebt eerder in de horeca gewerkt óf bent bereid heel veel te leren in een korte tijd;
 • Er wordt veel van je verwacht, dus stressbestendigheid, het kunnen schakelen en kunnen multitasken is nodig;
 • Je kunt hoofdrekenen (er is geen automatische kassa);
 • Je bent behulpzaam en collegiaal.

Ben jij de gemotiveerde cafetaria medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan nu en wie weet sta jij binnenkort te shinen in deze drukke, maar gezellige cafetaria! Mocht je nog vragen hebben voordat je solliciteert, neem dan contact op met de vestiging van MF Horeca in Groningen via 050-3112244.

Deel deze pagina via