Medewerker bediening Eetcafe Harlingen 32-40 uur

 • Aantal uren per week 38 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 15
 • Dienstverband Leerwerktraject (BBL)
 • Standplaats Harlingen

Over de functie

Trek jij je veters strak als het terras volloopt en maak je net zo graag een praatje met de vaste gasten? Dan zijn ze in Harlingen bij Eetcafé ’t Noordeke op zoek naar jou! Je werkt in een prachtig historisch pand in het hart van Harlingen. Kwaliteit en de beste service staan voorop en er wordt ook graag in jouw ontwikkeling geïnvesteerd.

Jij hebt humor, gastvrijheid en oog voor detail in je gereedschapskist. Koffie, biertje op het terras of diner, iedereen is welkom en jij maakt de sfeer. Want de gasten komen niet alleen voor het lekkere eten, maar ook voor de gezellige ambiance en het hartelijke personeel. Voor grote groepen is er plek en een feestje is er ook zeker te geven. 's Winters heb je veel vaste gasten die je leert kennen en 's zomers is het lekker doorlopen op het terras. Geen dag hetzelfde!

En verder.. nou.. Je komt te werken in een gezellig en enthousiast team en zorgt dat onze gasten met een glimlach de deur uitgaan. Je werkt samen met de eigenaar en eigenaresse die na 35 jaar nog gewoon meedraaien. Je bent sociaal en niet alleen tijdens kantooruren actief, want in het weekend en avond is het natuurlijk het leukst om te werken.

De eigenaars willen je graag voor een langere tijd aan de slag. En als jij ook een langer dienstverband in gedachten hebt, wordt jou begeleiding aangeboden en om jouw (leidinggevende) vaardigheden te verbeteren. Het bedrijf is namelijk een erkend leerbedrijf. Kortom: een uitstekende werkomgeving met veel mogelijkheden om te groeien en te ontwikkelen.

Over het bedrijf

In het hart van Harlingen, tussen de haven en de gracht, bevindt zich ’t Noordeke. Een restaurant met een warme en gezellige sfeer met een groot terras perfect voor zomerse drukte. Het historische pand werd in de jaren 90 en omgebouwd tot een café met later een uitbreiding naar een groter restaurant. Sindsdien is ‘t Noordeke een begrip in Harlingen. Als onderdeel van het enthousiaste en gemotiveerde team van collega's werk je samen met de eigenaar en eigenaresse, die na 35 jaar nog steeds gewoon meedraaien. Wat betreft het eten biedt ‘t Noordeke een gevarieerd menu van zowel vis- als vleesgerechten, huisgemaakt en bereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Kwaliteit en de beste service staan voorop.

Wat wij bieden

En tegen jou inzet staat natuurlijk iets tegenover;

 • Arbeidsvoorwaarden volgens de horeca-cao naar kunde en kennis
 • Een langer dienstverband
 • Mogelijkheden om  door te groeien en te ontwikkelen
 • Een leuk en gezellig team

Functie eisen

Als je enthousiast bent geworden van de bovenstaande tekst dan zullen de gestelde eisen niet heel verassend zijn, maar toch even voor de goede orde:

 • Ervaring in de horeca
 • Passie voor eten en drinken
 • Flexibel, dat betekent bijv. in avonden en weekenden werken
 • Stressbestendigheid
 • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal 

Solliciteer dan ook en ontdek wat de mogelijkheden zijn bij ‘t Noordeke in Harlingen! Je kunt online solliciteren via de website van mfhoreca.nl, of als je nog vragen hebt mag je contact opnemen met MF Horeca Friesland via 058-2039011.

Deel deze pagina via