Zelfstandig werkend kok in Leeuwarden (fulltime)

 • Aantal uren per week 38 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2287 en € 2770
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Zin om écht goeie smaken te verkopen, in plaats van alleen standaard gerechten? En, wil jij onderdeel worden van het snelstgroeiende horecaconcept van Leeuwarden? Lees dan verder... Deze opdrachtgever met 4 horeca-concepten in Leeuwarden e.o., is op zoek naar een positief ingestelde zelfstandig werkend kok die klaar is voor een uitdaging bij een nieuw bedrijf. 

Goed om te weten: het bedrijf waar je komt te werken heeft recent de hele keuken verbouwd. Dit betekent dat je gaat werken met de nieuwste machines, apparatuur en keukengerei!

We zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok met een positieve instelling die de normen en waarden van dit mooie bedrijf kan nastreven. We zijn op zoek naar iemand die geen gerechten wil verkopen aan de gasten, maar goeie en mooie smaken kan creëren en aanprijzen. Het is de bedoeling dat jij, samen met het team, de visie en gedachte van het bedrijf kunt waarmaken.

Als zelfstandig werkend kok van dit bedrijf ben jij een echte teamplayer. Je staat ervoor open om volledig onderdeel te worden van dit team, en dit bedrijf als geheel. Je komt te werken in een ambitieus keukenteam waar initiatief getoond wordt. Natuurlijk wordt daarom van jou verwacht dat jij ook initiatief kan tonen en nemen. Een passie voor koken is erg belangrijk bij deze opdrachtgever: er worden geen grenzen gesteld aan jouw baan, bij deze opdrachtgever. Je kunt dus je fantasie de vrije loop laten gaan. 

Over het bedrijf

"Dromen waarmaken", dat is het motto bij deze opdrachtgever. Bij dit bedrijf werkt een jong team, stuk voor stuk met een passie voor koken met mooie producten. Elk station werkt nagenoeg zelfsturend, en de werknemers willen hun stempel drukken op wat er uit de keuken komt. De vrijheid die gepaard gaat met deze functie is ongekend voor de horeca. We hebben zin om jou te verrassen met de mooiste baan, verras jij ons dan met jou creativiteit?!

Van de 4 vestigingen van deze opdrachtgever staat deze vacature uit voor het gezelligste eetcafé van de binnenstad van Leeuwarden. Naast het eetcafé runt dezelfde ondernemer ook cateringen, een high-end cocktailbar en een trendy beachclub. Erg divers dus, wat het voor de ondernemer (maar ook voor jou) een erg leuk bedrijf maakt om voor te werken. Je mag met de opdrachtgever altijd in gesprek om erachter te komen welk bedrijf (en wellicht functie) bij jou past!

Wat wij bieden

Als je solliciteert voor deze vacature bij deze opdrachtgever krijg je:

 • De leukste horecabaan bij het snelstgroeiende horecabedrijf van Leeuwarden
 • Een bovengemiddeld salaris tot ong. € 16,00 bruto per uur op basis van Horeca CAO (onderhandelen met de opdrachtgever mag, salaris wordt bepaald a.d.h.v. opleiding, ervaring, etc.)
 • Opbouw van pensioen, vakantiedagen en vakantiegeld
 • Reiskosten à € 0,21 cent/km
 • Mogelijkheden tot het volgen van werkgerelateerde cursussen/opleidingen

Goed om te weten dat deze vacature uitstaat als "Werving & selectie"-opdracht. Dit betekent dat je niet bij ons maar meteen bij de opdrachtgever zelf op contract komt.

Functie eisen

We verwachten van jou dat je een positieve grondhouding hebt, representatief bent en verzorgd. We zoeken iemand die een passie heeft voor koken en geen grenzen kent in creativiteit. Daarnaar zoeken we iemand die:

 • Stressbestendig is en de focus kan houden;
 • Stevig in z'n schoenen staat;
 • Relevante en aantoonbare werkervaring in de horeca heeft;
  • (Horeca)diploma is een pré;
 • Professioneel blijft;
 • Kan werken in een jong team

Ben je nieuwsgierig geworden, maar wil je nog iets meer informatie? Neem dan contact op met MF Horeca Friesland (kantoor Leeuwarden) via 058-2039011 en vraag naar Boyd of Daniël. Meteen solliciteren kan natuurlijk ook. Klik hiervoor op de "Solliciteren" button via de website mfhoreca.nl.

Indien je niet in de gelegenheid bent om fulltime te werken, vraag ons dan naar de parttime mogelijkheden voor deze vacature.

Deel deze pagina via