Gezocht: Bartalent voor flexibele bijbaan! (16 tot 32 uur per week)

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 15
  • Dienstverband Oproepkracht
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Zoek jij naar een naar een leuke en energieke bijbaan, dan ben je in de Rus helemaal op je plek als barkeeper! Lekker doorpakken achter de bar en altijd in voor een grap en een praatje!

Café de Rus is al meer dan 15 jaar een begrip in Leeuwarden! Een gezellig bruin Café waar iedereen zich welkom voelt. “kleine moeite, groot plezier!” dat zegt het eigenlijk wel. Je bent een gezellig en sociaal persoon, je hebt plezier in wat je doet en daarom voelt het uiteindelijk niet als werken!

Start jij om vier uur op steek je de kaarsjes aan, zorg je dat het terras er weer top bijstaat en begin je de dag met een gezellig praatje met vaste gasten? Of maak jij het feestje op vrijdagavond en fix jij de muziek, als barkeeper wordt jij ingezet op de diensten waar jij het beste kan shinen!

Heb je het naar je zin.. dan is een langer dienstverband precies waar we naar op zoek zijn. In overleg zijn werktijden en dagen beschikbaar. Wil je vaste dagen of word je liever flexibel ingezet beide kan. Daarnaast krijg je de vrijheid om je eigen slinger aan de avond te geven. Maak er maar een feestje van!

Lijkt het je wat? Reageer dan gewoon, maak kennis met MF horeca en de Rus, en kijk of de klik er is!

Over het bedrijf

Al 17 jaar draait het bij Café de Rus allemaal om gastvrijheid en het bieden van net dat beetje extra aan de gasten, iedereen is welkom! Is het nou een lekker speciaal biertje, goed glas wijn of een perfect getapt biertje? Het kan allemaal. Het café heeft een groot verwarmd en overdekt terras, waardoor je bijna het hele jaar ook buiten kunt zitten. De VRIJMIBO is altijd gezellig en loopt wel eens uit de hand. Met live-muziek, pubquiz en andere events is de Rus meer dan een bruin café.

Wat wij bieden

  • Een gezellige bijbaan in het centrum van Leeuwarden
  • Goed te combineren met thuis of studie
  • Intentie tot langer dienstverband onder eigen voorwaarden
  • Salaris naar kennis, kunnen en ervaring ( CAO + )

Functie eisen

Ben jij een teamspeler, hou je van een praatje en kan je lekker doorwerken. Dan voldoe jij aan de harde eisen!

Deel deze pagina via