Vacature Horeca bijbaan bediening 22Kitchenbar ( 8 - 20 uur per week )

 • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 14
 • Dienstverband Tijdelijk
 • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Hou jij van eten drinken en vertel je daar graag wat over? Bij 22Kitchenbar zit je dan goed. Een nieuw concept voor Leeuwarden. Vanaf de keukenbar zie je hoe jouw gerechten worden bereid. Eigenlijk zit je in de keuken te dineren of zitten de koks bij jou aan tafel?

22Kitchenbar is een jonge industriële zaak, waar je aan de bar eet rondom de keuken. Geen witte tafelkleden en blouses, jeans en sneakers gewenst! 

Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de gasten en zorgt dat niemand iets te kort komt. De koks graag een praatje met je en vertellen natuurlijk alles over het gerecht dat je geserveerd krijgt. Samen met de keuken draai je de bediening en je helpt elkaar waar nodig. Waar de koks ook een glas wijn inschenken, help jij ook bij het afmaken van de gerechten. Geen klassiek restaurant maar een plek waar goed eten en gezelligheid voorop staan. Voor wie van afwisseling houd is dit de perfecte bijbaan, maar er is ook zeker ruimte voor meer eren. Door het kleine formaat van de zaak doe je alles samen. Keuken, bedienen, opruimen en afwassen. Zo is geen avond saai, je doet het met elkaar.

Mocht je nog meer afwisseling zoeken; 22Kitchenbar is een van de formules van de eigenaar/Chef-kok. Vind je het leuk om af en toe ook met een foodtruck op festivals te staan of samen een catering te draaien, het is allemaal mogelijk. Trouwens,  Je hoeft niet alles te kunnen, als je er maar plezier en wat feeling voor hebt, de rest kun je leren! 

Is Kitchenbar 22 something 4 you? Of wil je nog iets weten over de vacature - stuur dan een appje of bel en vraag naar Boyd op nummer 058-2039011.

Over het bedrijf

22Kitchenbar is de nieuwste van de formules van de eigenaar/Chef-kok. Met eigen foodtrucks en jarenlange ervaring als Chef-Kok gebeurt er genoeg in de organisatie en is er altijd wel iets te doen. Bij 22Kitchenbar staat op donderdag, vrijdag en zaterdag verassen met wijn en spijs op het menu. Lokale produce met een bijpassend glas wijn en het verhaal bij het gerecht. Dat is een avond Kitchen 22 . De interactie en het samenwerken van het keukenteam en de enthousiaste bediening zorgt voor een unieke avond.


Wat wij bieden


 • Salaris boven CAO( €12,12 ex.) op basis van kennis en kunde.
 • Afwisseling, keuze van de werkzaamheden die je doet binnen de organisatie .
 • Flexibele tijden om makkelijk te combineren met school of thuis.
 • Een klein team met jonge collega’s met passie voor wat ze doen.

Functie eisen

 • Je zet je graag in waar en wanneer nodig en ontvangt de gasten met een dikke smile.
 • Je vindt het leuk om 1,2 of 3 avonden op donderdag t/m zaterdag te werken.
 • Je hebt verstand van gezelligheid.
 • Je houdt van eten en drinken en bent misschien zelfs een beetje handig in de keuken.
Deel deze pagina via