Parttime cafetariamedewerker Grote Markt in Groningen (flexibel)

 • Aantal uren per week 16 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 13
 • Dienstverband Oproepkracht
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Ben jij op zoek naar een parttime baan in hartje Groningen? Wil je deel uitmaken van een gezellig team en de lekkerste snacks serveren aan gasten? Dan is deze vacature voor een allround cafetariamedewerker op de Grote Markt iets voor jou! 

Als allround cafetariamedewerker ben jij de ster achter de toonbank. Je verwelkomt onze gasten met een glimlach, neemt bestellingen op, bereidt heerlijke gerechten en zorgt ervoor dat onze gasten met een tevreden buik vertrekken. Je werkt in een jong en dynamisch team waar gezelligheid en teamwork centraal staan.

Over het bedrijf

Je gaat werken voor de bekendste cafetaria in de binnenstad van Groningen. Gelegen aan de bruisende Grote Markt, zijn ze de hotspot voor lekkere trek en snelle hapjes. Met een diverse menu van frietjes, snacks, burgers en meer, zorgen we voor blije gezichten bij zowel locals als toeristen.

Wat wij bieden

 • Een gezellige werkomgeving in het hart van Groningen.
 • Training on the job, dus je hoeft nog geen expert te zijn (ervaring is wel een pré)
 • Flexibele werktijden die passen bij jouw schema.
 • Een marktconform salaris en leuke extraatjes.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling binnen het bedrijf.

Functie eisen

Om deel uit te maken van ons team, vragen we het volgende:

 1. Ervaring in een cafetaria is een pré:
  Hoewel ervaring niet noodzakelijk is, zou het fijn zijn als je al eens hebt gewerkt in een vergelijkbare omgeving. Maar maak je geen zorgen, als je gemotiveerd bent om te leren, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 2. Hoofdrekenen:
  Als allround cafetariamedewerker moet je snel en accuraat kunnen afrekenen met gasten. Hoofdrekenen is daarbij een handige vaardigheid die je zeker van pas zal komen.

 3. Gastvrijheid:
  Klantvriendelijkheid staat bij ons op nummer één. We zoeken iemand die gasten met een glimlach tegemoet treedt en hen een geweldige ervaring bezorgt.

 4. Flexibiliteit:
  Onze openingstijden variëren, dus flexibiliteit in je beschikbaarheid is een pluspunt. We zoeken iemand die minimaal 2 avonden in de week kan werken, met mogelijkheid tot 2 tussendiensten van 18:00 tot 22:00.

 5. Teamplayer:
  Werken in ons team betekent samenwerken en elkaar ondersteunen. We zoeken iemand die goed kan samenwerken en positief bijdraagt aan de werksfeer.

We komen graag met jou in contact! Solliciteer online of bel eerst met MF Horeca (050-3112244) als je nog meer informatie wil. �������� 

Deel deze pagina via