Kok bij SPOT Groningen (oproepbasis)

 • Aantal uren per week 8 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 14 en € 15
 • Dienstverband Oproepkracht
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Heb jij ervaring, en ben jij in de keuken net zo veelzijdig als de artiesten die op het podium staan. Als kok –of zelfstandig werkend kok– bij SPOT in Groningen (op oproepbasis) vul jij met gemak de borden volgens recept en planning. Jij weet je rust te bewaren tijdens de piekmomenten en draagt zo bij aan een onvergetelijke ervaring voor de gasten.  

Voor de functie van kok bij SPOT Groningen of zelfstandig werkend kok bij SPOT Groningen zoeken we mensen die naast hun huidige baan of opleiding komen helpen in de keuken bij (grote) festivals, evenementen en partijen. Als kok bij SPOT Groningen werk je vaak in een team, maar moet je soms ook de warme en/of koude kant alleen draaien. Het is dus belangrijk dat je kan switchen tussen samenwerken en alleen werken. Ook stressbestendigheid is belangrijk. Iedereen die in de horeca werkt, weet immers dat er een mate van stress bij komt kijken. Op de piekmomenten moeten jij en je team er staan en de rust bewaren. Het is belangrijk dat je ook op deze momenten proactief en daadkrachtig kan blijven optreden. 

Belangrijk om te weten: Deze vacature van kok bij SPOT in Groningen is voor het werken op oproepbasis. Je komt in een oproeppoule en op het moment dat we extra handen nodig hebben in de keuken, vragen we jou of we je mogen inplannen. Het is dus geen vaste baan met een vast aantal uren. Wat het wel is, is een superleuke manier om wat extra geld te verdienen op momenten die jou uitkomen, en dat in een unieke werkomgeving! 

Als kok op oproepbasis bij SPOT Groningen bereid je gerechten volgens recept en planningen. Daarnaast heb je te maken met een groot deel mise-en-place en andere voorbereidende werkzaamheden. Natuurlijk weet jij als kok precies wat er verder allemaal moet gebeuren. Ook ben je verantwoordelijk voor: 

 • Bewaken/controleren van kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid, etc.
 • Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen
 • Bewaken van houdbaarheid en naleving van de hygiënevoorschriften 
 • Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en –machines, inclusief signaleren van bijzonderheden/mankementen aan de directe chef c.q. zelf oplossen van kleine storingen
 • Afvoeren van afval   

Over het bedrijf

Als kok bij SPOT in Groningen werk je bij de organisatie achter de Stadsschouwburg en de Oosterpoort, hét muziekcentrum van Noord-Nederland. Zowel bezoekers van voorstellingen en concerten als zakelijke gasten komen hier voor een onvergetelijke ervaring. Je komt te werken in een dynamische, culturele organisatie op de afdeling Publiek en Zakelijk; de afdeling die verantwoordelijk is voor de uitvoering van alle horeca- en hospitality activiteiten in de Oosterpoort en Stadsschouwburg. In totaal werk je met ongeveer honderd collega's, waarvan veel vrouwen. Er hangt een fijne sfeer en er wordt erg gemoedelijk met elkaar omgegaan. In de keuken werk je met een team bestaande uit in ieder geval een souschef en twee zelfstandig werkende koks. Samen focussen jullie dagelijks op gast- en klantgerichtheid, veiligheid, kwaliteit en service zodat onze gast bij ons echt iets bijzonders beleeft: een warm welkom dat een belangrijke waarde toevoegt aan het theaterbezoek.

Wat wij bieden

 • Salaris van in ieder geval € 14,67 bruto per uur (conform CAO Gemeenten schaal 4, 5 of 6)
 • Flexibele bijbaan op oproepbasis; jij bepaalt wanneer je wil werken
 • Unieke werkomgeving bij een innoverende organisatie  

Functie eisen

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal een jaar werkervaring in een restaurant- en/of cateringkeuken (via een (bij)baan of via je opleiding);
 • Je bent bereid om op oproepbasis ‘s avonds, in weekenden, op feestdagen en/of af en toe bij (nacht)evenementen te werken. Dit natuurlijk allemaal in overleg met jou en op basis van jouw beschikbaarheid;
 • Je bent stressbestendig;
 • Je kunt goed werken op basis van orders/recepten.

Is de functie van oproepkok bij SPOT in Groningen iets voor jou? Upload dan je CV + motivatie en solliciteer direct! Heb je eerst nog vragen, bel dan naar Sigrid van MF Horeca Groningen op 050-3112244. 

Solliciteren kan tot uiterlijk 9 maart 2024.

Let op: wij verlonen geen ZZP, dit is een functie op contract (oproepbasis).

Deel deze pagina via