Administratief medewerker (MF) horeca

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2008 en € 3087
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Groningen (Oosterstraat)

Over de functie

Ben jij administratief sterk, is persoonlijk contact jouw tweede natuur en ben jij iemand die graag in het bruisende centrum van de stad Groningen werkt? MF horeca personeelsdiensten zoekt op de backoffice een nieuwe collega.

Backoffice, HR, administratie en klantcontact: vier termen die allemaal nauw verbonden zijn aan jouw functie. Jij bent de spin in het web van talloze contacten: klantrelaties, uitzend- en payrollkrachten, overheidsinstellingen, noem maar op. Naast het van A tot Z zorgdragen voor de urenverwerking adviseer jij klantrelaties en uitzend- en payrollkrachten op het gebied HR-gerelateerde vraagstukken. Jij maakt contracten en zorgt voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden, waarbij de CAO en geldende wet- en regelgeving in acht worden genomen. Tenslotte ben je betrokken bij diverse administratieve controles. Kortom: je bent een echte administratieve duizendpoot die een uitdaging niet uit de weg gaat.

Over het bedrijf

MF horeca personeelsdiensten is al jarenlang hét uitzendbureau voor de horecabranche in Noord-Nederland. Onze uitzendkrachten komen op de tofste plekken. Wij trainen zelf ons uitzendpersoneel, waardoor de opdrachtgever kan rekenen op geroutineerde en vaardige krachten.

Je hebt een baan met variatie en verantwoordelijkheid. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer open, collegiaal en familiair. Je werkt nauw samen in een jong en gedreven team. Met elkaar zorgen we voor tevreden klanten en kandidaten. Wist je dat we achterin ons pand een eigen kroeg hebben? Daar drinken we op vrijdag graag een borrel!

Wat wij bieden

Wij bieden een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, met daarin onder meer een collectieve pensioenregeling, winstuitkering en veel vrijheid om de functie in te vullen. Dit vullen wij aan met:

 • Een salaris dat ligt tussen de € 2.008,- en € 3.087,- (afhankelijk van je werkervaring)
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • 13 ATV-dagen (in vrije tijd of in (extra) salaris) én een persoonlijke vrije dag per jaar
 • Laptop en mobiele telefoon
 • Een intern trainingsprogramma bij de start
 • De mogelijkheid tot hybride werken
 • Een werkplek aan de Oosterstraat, in het hart van de stad Groningen (inclusief uitstekende koffie én een eigen kroeg)
 • Een actieve personeelsvereniging (met activiteiten als bowlen, pubquiz, bingo, stedentrip, et cetera)

Functie eisen

Energiek, sociaal vaardig, punctueel en een echte doorzetter: dat ben jij! Je werkt bij MF horeca in een ervaren team, waarbij geen dag hetzelfde is. Hierin draai jij moeiteloos mee, waarin jouw besluitvaardigheid en initiatieven ervoor zorgen dat het team alsmaar beter en effectiever gaat werken. Verder heb jij:

 • Enige (werk)ervaring in een soortgelijke functie
  Affiniteit met de uitzend- en horecabranche
  Hbo werk- en denkniveau
  Beschikbaarheid voor 32 tot 40 uur per week, met in ieder geval de maandag en woensdag als (vaste) werkdag


Interesse?

Wil je meer weten over de functie van administratief medewerker bij MF horeca in Groningen? Neem dan contact op met manager backoffice Tanja Bomert via 050-3112244 of tanja@mfhoreca.nl. Voor vragen over de procedure kun je terecht corporate recruiter Marije Klomp, bereikbaar op 06-6 23 70 99 91 en mklomp@abiant.nl.

Deel deze pagina via