Payrollkracht

Met payroll van MF horeca personeelsdiensten krijgt u weer tijd en ruimte om terug te gaan naar waar het allemaal begon: passie voor ondernemen. U de focus op uw bedrijf en klanten, wij regelen de rest. Ga uit van eigen kracht met payroll via MF horeca personeelsdiensten.

 "MF voelt als familie, met dezelfde normen en waarden"

Emiel Kruizenga
Spot
(Oosterpoort & Stadsschouwburg)

Wij zijn uw ideale payroll partner

Bij payroll worden wij juridisch werkgever van uw medewerkers. We verzorgen de complete salarisadministratie – inhoudingen en afdrachten werkgeverslasten, verloning, contractbeheer, ziek- en hersteldmeldingen – en nemen de werkgeversrisico’s van u over.

Om u verder te ontzorgen staat onze personeelsafdeling voor u klaar om u met raad en daad te ondersteunen. Bovendien zijn wij lid van de ABU en beschikken we over een NEN-certificering, dus ook wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid zijn wij uw ideale payroll partner.

Alles is online geregeld

Wij bieden onze payroll service digitaal aan via een online omgeving. Alles veilig, betrouwbaar en snel. Hierop kunt u 24/7 terecht om medewerkers aan te melden, uren te accorderen en gegevens in te zien. Ook de payrollmedewerker krijgt een persoonlijke inlog, waarmee hij/zij uren kan declareren en salarisstroken kan bekijken.

En de payroll tarieven?

Daar zijn we van meet af aan helder in. We werken met zogenoemde omrekenfactoren om tot een compleet tarief te komen, waar alles al in zit verwerkt. De kosten worden van tevoren helder in kaart gebracht in een duidelijke offerte, dus geen verrassingen achteraf.

Benieuwd wat payroll u kan bieden?

Laat ons uw werk eenvoudiger en leuker maken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.