Over ons

Wij zijn MF horeca personeelsdiensten

Al ruim 20 jaar de specialist op het gebied van horeca payroll, uitzenden, werving & selectie en trainingen. Bij MF horeca personeelsdiensten zijn we graag jouw ideale partner in de horeca. We vinden betrouwbaarheid en garanties daarbij net zo belangrijk als de passie die we elke dag in ons werk leggen. Van de eerst handdruk tot de kleine lettertjes: je kunt altijd op ons bouwen.

En die rol gaat ons goed af, want de bedrijven waar we mee samenwerken, vinden unaniem dat MF horeca personeelsdiensten professioneel, betrouwbaar en gepassioneerd is. Maar liefst 97% van de bedrijven vindt ons bovendien verreweg de vriendelijkste partner in de horeca.

Betrouwbaarheid en garanties

MF horeca personeelsdiensten is lid van de ABU. We zijn daarmee erkend als uitzendbureau dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen, o.a. op het gebied van veiligheid, gedragsregels en arbeidsvoorwaarden. 

MF horeca personeelsdiensten is daarnaast NEN 4400 gecertificeerd door de Stichting Normering Arbeid (SNA). Met de certificering van de SNA bewijzen we dat onze personeelsadministratie op orde is, dat wij op tijd de belastingen en sociale premies betalen en dat onze uitzendkrachten gerechtigd zijn in Nederland te werken. 

Working towards happiness 

Dat is onze reden van bestaan. Wij staan elke dag op met dat doel en gaan er met de volle 120% tegenaan. Wij werken aan gelukkige opdrachtgevers, medewerkers en werkzoekenden door onze dienstverlening af te stemmen op de wensen van deze individuen. We willen constant in ontwikkeling blijven en vernieuwen zonder dat de persoonlijke factor verdwijnt. 

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Neem gerust contact op. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer!