Onze dienstverlening

Horeca-uitzendkracht

Gastvrijheid is alle tijd voor iemand nemen, hoe druk het op dat moment ook is. En juist voor die drukke momenten zijn wij er voor jou. Of het nu gaat om seizoensdrukte, vervanging bij ziekte, evenementen, feesten of partijen; op de momenten dat het echt telt, kun je rekenen op onze ervaren horecamedewerkers die moeiteloos bijspringen.

Diverse horecafuncties

Wij beschikken over een bestaande en actieve horecapoule die je kunt inzetten voor diverse horecawerkzaamheden. Deze poule bestaat uit ervaren bedieningsmedewerkers, barpersoneel, cateringmedewerkers, barista’s en hostesses. Stuk voor stuk flexibele, enthousiaste en vooral competente medewerkers die de kneepjes van het vak volledig beheersen.

En de routine en kwaliteit?

Daar zorgen wij ook voor. Wij hanteren een strenge selectie als het gaat om onze uitzendkrachten. Horeca-ervaring alleen is niet voldoende voor ons. Wij scholen onze uitzendkrachten zelf bij met onze eigen MF Horeca Academy. Dat betekent beheersing tot in de allerkleinste punten.

Gastvrijheid begint bij de eerste indruk

Daarom zorgen wij bij MF Horeca voor:

  • geroutineerd en vakkundig personeel dat de handen uit de mouwen steekt;
  • medewerkers die houden van het vak en oog hebben voor detail;
  • medewerkers die de routine gelijk oppakken, alsof ze al jaren voor jou werken;
  • de mogelijkheid tot incheck op locatie, begeleiding en verstrekking van de juiste kleding.

Meer weten?

Wil je meer weten over de inzet van onze horecamedewerkers of heb je direct horecapersoneel nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag voor jou aan de slag!