Onze dienstverlening

Payrollkracht

Met payroll van MF horeca personeelsdiensten krijg je weer tijd en ruimte om terug te gaan naar waar het allemaal begon: passie voor ondernemen. Jij de focus op jouw bedrijf en klanten, wij regelen de rest. Ga uit van eigen kracht met payroll via MF horeca personeelsdiensten.

Wij zijn jouw ideale payroll partner

Bij payroll worden wij juridisch werkgever van jouw medewerkers. We verzorgen de complete salarisadministratie – inhoudingen en afdrachten werkgeverslasten, verloning, contractbeheer, ziek- en hersteldmeldingen – en nemen de werkgeversrisico’s van jou over.

Om je verder te ontzorgen staat onze personeelsafdeling voor je klaar om je met raad en daad te ondersteunen. Bovendien zijn wij lid van de ABU en beschikken we over een NEN-certificering, dus ook wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid zijn wij jouw ideale payroll partner.

Alles is online geregeld

Wij bieden onze payroll service digitaal aan via een online omgeving. Alles veilig, betrouwbaar en snel. Hierop kunt je 24/7 terecht om medewerkers aan te melden, uren te accorderen en gegevens in te zien. Ook de payrollmedewerker krijgt een persoonlijke inlog, waarmee hij/zij uren kan declareren en salarisstroken kan bekijken.

En de payroll tarieven?

Daar zijn we van meet af aan helder in. We werken met zogenoemde omrekenfactoren om tot een compleet tarief te komen, waar alles al in zit verwerkt. De kosten worden van tevoren helder in kaart gebracht in een duidelijke offerte, dus geen verrassingen achteraf.

Offerte aanvragen

Wij maken graag samen met jou een payroll offerte op maat. Meer lezen?

Benieuwd wat payroll jou kan bieden?

Laat ons jouw werk eenvoudiger en leuker maken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.