Werken bij MF Horeca

Arbeidsvoorwaarden

Bij MF Horeca begrijpen we dat werken niet alleen leuk moet zijn, maar ook beloond moet worden. Daarom bieden we een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Naast een marktconform salaris, gebaseerd op jouw functieniveau, bieden we nog meer interessante voordelen. Je kunt deze terugvinden op deze pagina en in de vacaturetekst van de betreffende functie. We streven ernaar om jou een totaalpakket te bieden dat aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

Vakantiedagen

Bij MF Horeca krijg je bij een 40-urige werkweek 26 vakantiedagen, opgebouwd uit 20 wettelijke en 6 bovenwettelijke vakantiedagen. Naast vakantiedagen ontvang je ook ATV-dagen. Bij een fulltime dienstverband zijn dit 13 dagen. Deze dagen zijn onderdeel van je Persoonlijk Keuzebudget (PKB) en je kunt zelf beslissen hoe je ze wilt gebruiken: in vrije tijd, als extra salaris, of om in te ruilen voor andere voordelen.

Winstuitkering

Als medewerker van MF Horeca heb je recht op een winst- en resultaatafhankelijke uitkering. Jaarlijks wordt de hoogte van deze uitkering vastgesteld op basis van het bedrijfsresultaat. De betaling vindt plaats in maart en wordt berekend naar rato van je dienstverband in het boekjaar.

 

Laptop en telefoon

Bij MF Horeca krijg je een laptop en smartphone met een data-abonnement voor zakelijk gebruik. Hiermee kun je flexibel werken en ben je goed bereikbaar, ook voor thuiswerken.

 

 

Hybride werken

MF Horeca biedt de mogelijkheid tot hybride werken, waarbij je deels thuis en deels op kantoor werkt. Dit kan zowel voor jou als voor het bedrijf voordelen opleveren, zoals een betere werk-privébalans en verminderde reistijd. Voor thuiswerkdagen ontvang je een thuiswerkvergoeding.

Collectieve zorgverzekering

MF Horeca heeft een collectieve zorgverzekering bij Menzis of De Friesland, waarmee je profiteert van 5% korting op je premie.

 

Collectieve autoverzekering

Medewerkers van MF Horeca kunnen profiteren van een collectieve autoverzekering met scherpe premies en goede voorwaarden, aangeboden door ReduRisk.

 

Pensioen

MF Horeca zorgt voor een goede pensioenregeling met een beschikbare premieregeling, zonder medewerkersbijdrage.

FiscFree

Als medewerker van MF Horeca kun je met belastingvoordeel producten aanschaffen zoals een (elektrische) fiets, sportschoolabonnement of elektronica via FiscFree.

Reiskostenvergoeding

Je ontvangt een vergoeding voor woon-werkverkeer (€ 0,25 per kilometer).

Persoonlijk Keuzebudget (PKB)

Bij MF Horeca heb je recht op een Persoonlijk Keuzebudget waarin vakantietoeslag, ATV-dagen en bijzonder verlof zijn opgenomen. Dit budget kun je inzetten voor meer vrije tijd of extra geld, bijvoorbeeld voor scholing of duurzame inzetbaarheid.

Toeslagen zaterdag, zon-en feestdagen

De collega’s van MF Horeca werken structureel in weekenden en op feestdagen. Het werken in het weekend hoort bij de horecabranche, maar is niet gebruikelijk in de uitzendbranche. Voor de allround intercedenten en vestigingsmanager gelden er toeslagen voor werken in het weekend. De toeslag op zaterdag is 25% en op zon- en feestdagen 50%.