MF Horeca

Werken als vestigingsmanager

Als vestigingsmanager bij MF Horeca leid je het vestigingsteam, leid je de verkoopinspanningen voor jouw regio en ga je actief op zoek naar kansen in de markt. Met jouw energie en toewijding ben je in staat om samen met je team MF Horeca verder te laten groeien in de regio.

Wat doe je als vestigingsmanager? 

Bovendien ben je als leidinggevende verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de vestiging. Je neemt een actieve rol aan en fungeert als een belangrijk voorbeeld voor je team. Je steekt energie in het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten, evenals het onderhouden van relaties met bestaande opdrachtgevers. Met behulp van het Power BI-dashboard behoud je het overzicht en werk je samen met je team aan het tevreden stellen van zowel uitzendkrachten als klanten. Natuurlijk heb je regelmatig overleg met de regiomanager om de voortgang van de begroting en het jaarplan te bespreken.

Dit zijn je verantwoordelijkheden:

 • Opstellen en bewaken van de begroting en vestigingsplannen
 • Acquireren van prospects en onderhouden van een relevant netwerk
 • Onderhouden en uitbouwen van de relatie met opdrachtgevers
 • Zorgt voor de vertaling en uitvoering van het tactisch beleid op operationeel niveau
 • Aansturen, coachen en begeleiden van allround intercedenten

Dit zijn je competenties:

 • Creatief
 • Resultaatgericht
 • Inlevingsvermogen
 • Sensitiviteit
 • Energieke en commerciële persoonlijkheid
 • Leiderschap

Ben jij geïnteresseerd in de rol van vestigingsmanager bij MF Horeca?

Als dit profiel jou aanspreekt en je jezelf in deze functie ziet bekijk dan snel onze openstaande vacatures.

MF Horeca

Collega's aan het woord

"Als sales- en relatiebeheerder ben ik verantwoordelijk voor het enthousiasmeren van zowel bestaande als nieuwe klanten voor de diensten van MF Horeca. Ik spreek op dagelijkse basis festivalorganisaties, evenementenbureaus maar ook restaurant- en hoteleigenaren, en ben in deze gesprekken graag hun horeca-sparringspartner. Ik vind het fijn om met mensen te spreken die dezelfde (voor)liefde voor de horeca hebben als ik. Wij ontzorgen de klant, en ik zie dat ik een klant écht help met onze dienstverlening. Dat maakt het harde werken het allemaal waard!"

"Als accountmanager voor Martiniplaza en SPOT (Gemeente Groningen) heb ik een ontzettend afwisselende functie met twee toffe locaties.

De afwisseling tussen het werken op deze locaties met het directe zicht op het resultaat van je werk, en daarnaast met mijn collega’s sparren over hoe we zaken het beste kunnen aanvliegen, vind ik ontzettend leuk.

Sparren met een klant om samen tot nieuwe mogelijkheden komen en sparren met collega’s voor de beste resultaten, is waar ik veel energie van krijg binnen mijn functie."

"Wat werken bij MF Horeca zo leuk maakt is de afwisseling binnen deze functie. De ene dag sta je met het team op een festival, de andere dag ben je druk met het vullen van een planning en de dag daarna duik je in de urenverwerking. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk!"

"Als allround intercedent B bij MF Horeca ben ik dagelijks betrokken bij verschillende aspecten binnen de arbeidsbemiddeling. En dit ook nog eens binnen de sector waarin ik zelf lang werkzaam ben geweest, namelijk de horeca! Dit maakt mijn werk dynamisch en boeiend. Wanneer ik erin slaag een planning rond te krijgen of een perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever te bewerkstelligen, geeft mij dat een geweldig gevoel. Bij MF Horeca zijn wij zelf ook aanwezig bij evenementen van onze opdrachtgevers. Het zien van hoe ons werk zich vertaalt in de praktijk, vind ik fantastisch!"

"Wat MF Horeca zo leuk maakt is voornamelijk de branche waarvoor wij werk verrichten en de collega’s natuurlijk! Er is veel afwisseling in de werktaken en regelmatig mogen wij events bijwonen om ons toppers (uitzendkrachten) te zien werken achter de bar."

"De verschillende werkzaamheden binnen onze functie zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. We hebben dagelijks contact met onze opdrachtgevers en uitzendkrachten, we weten wat er speelt en kunnen snel en makkelijk schakelen. De juiste match maken en een succesvol event draaien geeft energie! Het leuke is dat we vaak tijdens deze events zelf aanwezig zijn om onze uitzendkrachten in actie te zien. Zo kom je nog eens ergens!"